15 yaşındayım fikirlerini ve anılarını öğrenmek için 2 tane kitap alacağım. Anlayabileceğim bir şekilde olsun ve param az olduğu için cidden güzel olanları önermenizi istiyorum.
Tabii ki basta Nutuk, onu profil fotografina koymaktan ote tanimani saglayacak.15 yaşındayım fikirlerini ve anılarını öğrenmek için 2 tane kitap alacağım. Anlayabileceğim bir şekilde olsun ve param az olduğu için cidden güzel olanları önermenizi istiyorum.
İyi dedin kral.Tabii ki basta Nutuk, onu profil fotografina koymaktan ote tanimani saglayacak.
Elbette ki hepimiz Atatürk'e hayranız gif özelliği geldiğin de heyecanla koymuştum. O zamanlar ağır geleceğini düşündüğüm için okumamıştım hakkında ki kitapları.Tabii ki basta Nutuk, onu profil fotografina koymaktan ote tanimani saglayacak.
Çankayanın farklı basımları ve az bilinen siteler de var. Nereden güvenilir olarak alacağımı bulamadım, rica etsem güvenilir ucuz bir sitenin linkini atar mısınız?Nutuk'tan sonra Çankaya'yı okumanı tavsiye ederim.
Nereden güvenilir olarak alacağımı bulamadım.
Tabii ki haklısınız hocam. Şu an tam ağacın yaş iken eğileceği zamanElbette ki hepimiz Atatürk'e hayranız gif özelliği geldiğin de heyecanla koymuştum. O zamanlar ağır geleceğini düşündüğüm için okumamıştım hakkında ki kitapları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.