Atatürk Üniversitesi AÖF sınıfta kalma var mı?

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Atatürk Üniversitesi fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümü birinci sınıf öğrencisiyim. Ara sınavlars sonrası gün geldi çattı finallere 2 gün kaldı. Sınıfta kalma var mı yok mu hâlâ net bir bilgi sahibi değilim herkes farklı şeyler diyor. Bilgisi olan bir aydınlatabilir mi ya?

Sınıfta kalma değil de kilit olma ihtimali olabilir. Ben 4 yıllık lisans bölümü okuyorum GANO 4 üzerinden 1.80 altında kalırsa üst sınıftan ders alamıyorsun geçemediğin dersleri veriyorsun. Açık öğretimde farklı bir durum olabilir net bilgim yok. GANO genel ağırlıklı not ortalamasıdır. Lisedeki karne notu olarak düşünebilirsin. Genelde 4 üzerinden olur. Kredisi yüksek dersler daha çok etki eder.

Sınıfta kalma değil de kilit olma ihtimali olabilir. Ben 4 yıllık lisans bölümü okuyorum GANO 4 üzerinden 1.80 altında kalırsa üst sınıftan ders alamıyorsun geçemediğin dersleri veriyorsun. Açık öğretimde farklı bir durum olabilir net bilgim yok. GANO genel ağırlıklı not ortalamasıdır. Lisedeki karne notu olarak düşünebilirsin. Genelde 4 üzerinden olur. Kredisi yüksek dersler daha çok etki eder.

İlk sınavlardan toplamda 7 dersten 4 tanesini 50 puan ile tamamlayıp diğer 3 tanesinde 10 ila 11 puan arasında aldım. %30'u etki edecekmiş ara sınavlarda. Finalde ise %70 iymiş ama devamında sistem nasıl bilmiyorum.

O zaman universiteye gidip danisma ile gorusun.

Hocam bunu sormak için Gaziantep'ten Erzurum'a mı gideyim bu nasıl bir cümle? İlla bir çözümü olması gerekir.

İlk sınavlardan toplamda 7 dersten 4 tanesini 50 puan ile tamamlayıp diğer 3 tanesinde 10 ila 11 puan arasında aldım. %30'u etki edecekmiş ara sınavlarda. Finalde ise %70 iymiş ama devamında sistem nasıl bilmiyorum.

Hocam bunu sormak için Gaziantep'ten Erzurum'a mı gideyim bu nasıl bir cümle? İlla bir çözümü olması gerekir.

Okula göre değişebilir AÖL için puan sisteminiz farklı olabilir çok fazla öğrenci katıldığı için yanlış yönlendirmek istemem. En iyisi öğrenci işlerine danışmanız ve bilgi almanız olur. Lise gibi sabit bir sistem yok çünkü farklı harf notlanırması, farklı final not sınırı gibi birçok faktör mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı