Atatürk Üniversitesi bilgisayar mühendisliği imkanları nasıldır?

Çok çok teşekkür ederim sana. Güzel dileklerin umarım senin için de gerçekleşir. Evet kampüs çok güzel. Dediklerinin hepsi var kampüs içinde.

Merhaba. Türkiye'deki en iyi 15 üniversite ile Atatürk Üniversitesinin arasında bir miktar etiket (diploma gücü) farkı var ama yine de köklü bir üniversitede okuyorsunuz.

Merhaba. Türkiye'deki en iyi 15 üniversite ile Atatürk Üniversitesi'nin arasında bir miktar etiket (diploma gücü) farkı var ama yine de köklü bir üniversitede okuyorsunuz.

Teşekkür ederim hocam. Umarım hayırlısı olur önümüzdeki süreç için.

Üst dönemlerden bir bilgi edinebildiniz mi hocam? İş bulma konusunda? Bende o bölümü düşünüyorum da.

Hocam gerek üst dönemlerden gerekse şu ana kadarki tecrübelerime göre bu bölümde iş sende bitiyor.

Hocam merhaba. Benim de mezun senemdi ve bugün sınav açıklandı 98k sıralama yapmışım. Bana pek Atatürk Üniversitesi bilgisayar mühendisliği gelmez gibi ama yazılım mühendisliği belki gelebilir. Eğer bir bilginiz varsa yazılım mühendisliği bölümü hakkında okuduğunuz üniversite için ne düşünüyorsunuz eğitimiz hocaları vs. nasıl?

Hocam yazılım mühendisliği adına çok bir bilgim yok. Sadece şunları söyleyebilirim. Yazılım mühendisliği açılalı 3-4 sene oldu. Ama hocaları kaliteli diye duymuştum bazı arkadaşlardan. Üniversite ve şehir hakkında konuşayım biraz. Öncelikle hangi şehirden geleceksin beklentin ne bilemiyorum ama beklentini çok yüksek tutmamanda fayda var. Malum iklim yüzünden özellikle aralık-şubat arası biraz zorlanabilirsin. Ama kesinlikle gözünü korkutmasın alışıyorsun. Üniversite içinse şöyle diyeyim. Gayet büyük bir kampüsümüz var. İçinde birçok aktivite, etkinlik barındıran öğrenci merkezi; 3 tane kütüphane; marketler, cafeler, bankalar var. Bunların hepsini kampüsün içinde bulabilirsin. Biraz da kendi fakültem ve bölümüm hakkında konuşacak olursam, bölümümdeki hocalarım gayet kaliteli ve bir şeyler katmak isteyen hocalar. Bir projen olduğunda vs. ellerinden gelen yardımı yaparlar. Fakülte hakkında ise, üniversitenin en eski fakültelerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Endüstri, bilgisayar, yazılım, elektrik-elektronik, inşaat, makine, kimya... Mühendislikleri mevcut şu an o yüzden nispeten kalabalık bir fakülteyiz. Dediğim gibi yazılım mühendisliği konusunda yardımcı olmak isterdim ancak bildiklerim bu kadar bu bölüm hakkında yine kafana takılan her şeyde yardımcı olmak isterim.

Ben de Aksaray'dayım zaten ya çok bi beklentim yok. Bir de ben bir üniversiteye yerleşip ilk senemden yatay geçişi denemek istiyorum ama en azından ilk senemde de kaliteli hocalardan eğitim almak isterim.

Hocam ben de endüstri yazmayı düşünüyorum. Okulun spor aktiviteleri ne durumda? Futbol ve yüzmeyi çok severim yks sürecinde dolayı ara vermek zorunda kaldım. İmkanlar nasıl?

Hocam ben de endüstri yazmayı düşünüyorum. Okulun spor aktiviteleri ne durumda? Futbol ve yüzmeyi çok severim YKS sürecinde dolayı ara vermek zorunda kaldım. İmkanlar nasıl?

Öncelikle hayırlı olsun hocam sonucunuz. Üniversitenin kendine ait sadece öğrencilerin ve öğretim üyelerinin kullanabilidiği büyük bir spor salonu var. Bu spor salonunda havuz da mevcut. Burada yüzebilirsiniz. Futbol aktivitesi olarak da mayıs ayında futbol turnuvası düzenleniyor fakülteler arası. Mühendislik fakültemiz geçen sene 3. oldu. Okulun başında seçmeler oluyor onlara gidersiniz duyuruları yapılıyor.

Ben de Aksaray'dayım zaten ya çok bi beklentim yok. Bir de ben bir üniversiteye yerleşip ilk senemden yatay geçişi denemek istiyorum ama en azından ilk senemde de kaliteli hocalardan eğitim almak isterim.
dediğim gibi fakülte ve üniversite kaliteli ancak doğu olduğu için diğer fakültelerdeki öğrenci kitlesi biraz belli. yazılımın hocaları hakkında çok fikrim yok hayırlısı olur umarım senin için.

Ben de Aksaray'dayım zaten ya çok bir beklentim yok. Bir de ben bir üniversiteye yerleşip ilk senemden yatay geçişi denemek istiyorum ama en azından ilk senemde de kaliteli hocalardan eğitim almak isterim.

Dediğim gibi fakülte ve üniversite kaliteli ancak doğu olduğu için diğer fakültelerdeki öğrenci kitlesi biraz belli. Yazılımın hocaları hakkında çok fikrim yok hayırlısı olur umarım senin için.

Ben de Aksaray'dayım zaten ya çok bir beklentim yok. Bir de ben bir üniversiteye yerleşip ilk senemden yatay geçişi denemek istiyorum ama en azından ilk senemde de kaliteli hocalardan eğitim almak isterim.

Dediğim gibi fakülte ve üniversite kaliteli ancak doğu olduğu için diğer fakültelerdeki öğrenci kitlesi biraz belli. Yazılımın hocaları hakkında çok fikrim yok hayırlısı olur umarım senin için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…