Bilgisiz ve belgesiz iddialara iftira denir!. Fazlada soran yok belgesi nerede diye. Acaba söylediklerinin bir karşılığı var mı? Gerçekten bundan mı gelişmiyoruz? Emin misin? Ve birde" Kim adam değildir!" İslâm demek ben demek, ben demek islâm demek, diye davranan. Savaş Ş Barkçin
İslâm. şayet dediğini yaşadıysan, o adamın dediği gibi değildir. Tek bilmen gereken hiç birşey bilmediğin olsun.
Tarihten nasibini almadığın bu yazdıklarından belli oluyor. Biraz okumalısın. Bunu hakaret olarak algılama. Gerçekler dediğin gibi değil. Osmanlı bir Türk devletidir. Arapça islâmın dilidir. Türkçedeki kelimelerin çoğunun ise kökeni arapçadır, farsçadır. Ve bu bir zenginliktir. İslâm ise teknoloji'yi reddetmez. Gelişmeyi reddetmez. İslâm evrenseldir. Her çağda geçerlidir. Ve Müslümanların icatlarına bir bak istersen. Dünya tarihine neler kattığımıza bak. Ve aşağılık kompleksine kapılma. Kendi ol.
Bende İngiltere Kralı onyedinci Jhon'um
Peki ya sen. Faşist misin yoksa? Sende mi tarihten yoksunsun. Biraz okusaydık keşke. Kimse aynı fikre sahip olmak zorunda değildir. Ne sen, ne ben, yani hiç kimse bir fikri benimsemek zorunda değil. Ve Osmanlı tamamen şeriat devleti değildir. Osmanlı İslâmı başkadır. Sadece söylediklerin sorunlu. Tarihe bakarsan, Osmanlı hakkında'ki düşüncelerinin yanlış olduğunu görürsün. Neyse uzadı.
Eki Görüntüle 297336Eki Görüntüle 297337
Buda bir bakış açısı.
Gerçekten yapmadı mı? Emin misin?
Biraz düşünsen iyi olur.
Sence ekonomi bundan mı gelişmiyor? Kapatılan uçak fabrikaları olmadı mı bu ülkenin tarihinde.
Aslında yazılacak çok şey var. Kısaca Adama deniliyor'ki, sen başkalarının değerlerine saldırıyorsun, hedef alıyorsun. Yaptığın çok kötü. Ama bunu diyenlerde başkalarının değerlerini hedef alıyorlar. Bağnaz. İdeolojik bir şekilde saldırıyorlar.
Bakın! Bu ülke hepimizin. Aynı değerleri paylaşıyoruz. Kavgaya, çatışmaya gerek yok. O adama neler diyorsunuz. Ama adamın yaptığının aynısını yapıyorsunuz.