Atatürk'ü sevmiyorum, saygı duyuyorum sözü hakkında tartışalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, internet üzerinde illaki görmüşsünüzdür. Atatürk'ü sevmiyorum ama saygı duyuyorum sözünü, bu sözü söyleyenlerin niye söylediğini de anlayabilmiş değilim. Sonuç olarak ülkemizin kurucusu ve lideri, saygı duyulduğu gibi sevilmesi de zorunda benim düşüncem. Sizin düşüncelerinizi de bekliyorum.

Hiç sevmem saygı duyarım ama kimse kimseye saygı duymak zorunda değil Fatih sitanbulu almasaydı İstanbul'da olmazdınız atalarımız bu toprakalrı almasa bırak sizi Atatürk bile olmazdı o yüzden bazı şeyleri çok büyütmeyin ayrıca onalra bile saygı duymayan var :D
 
hiç sevmem saygı duyarım ama kimse kimseye saygı duymak zorunda değil Fatih sitanbulu almasaydı istanbulda olmazdınız atalarımız bu toprakalrı almasa bırak sizi atatürk bile olmazdı oyüzden bazı şeyleri çok büyütmeyin ayrıca onalra bile saygı duymayan var :D
Fatih'ten sonra kaç padişah geldi geçti haberin yok herhalde? Osmanlı neden yıkıldı?
 
Okuduğunu anlama problemlerin de var galiba işin bu kısmı beni aşar bol bol kitap oku ve Türk kelimesini büyük harfle yazmayı öğren.
 
Bunu söyleyenler ya cahil eline alıp kitap-kaynak okumamış veya erken yaşta manipülasyona maruz kalmış olaylara ve okuduklarına objektif gözle bakamayan insanlar. Yani her halükarda bu insanları ciddiye almak için bir sebep yok. O yüzden bu konuyu tartışmanın da bir anlamı yok, sadece vakit israfı.
 
Velet 15 yaşında gelmiş Atatürk'ü hiç sevmiyorum diyor. Anası babası nasıl zehirlemişse artık.
AKP iktidara geldiğinde portakalda vitamin bile değildi gelmiş burada Fatih falan diyor ya. :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı