"Evrimi tetikleyen şey neydi?" kadar saçma bir soru olamaz. Evrim her an gerçekleşir. Her adaptasyon bir evrimsel değişimdir. Çevre değişirse, canlının; hayatta kalmak için o çevreye adapte olması gerekir. Bu da beraberinde evrimi, evrimsel değişimleri getirir. Sorularına çok uzun şeyler yazabilirim. Fakat kısacık bir literatür taraması ile her şeye ulaşabilirsin. Zamanında evrim hakkında çok güzel bir yazı görmüştüm, bulursam onu atayım da oku.
Evrim hala devam ediyor zaten. Evrim canlılık sürdüğü sürece her zaman devam edecek. Sadece evrimi doğru öğretmedikleri için siz bir anda bambaşka bir şey olunuyor sanıyorsunuz. Bu yüzden devam etmediğini düşünüyorsunuz.
Oha, henüz "Tek din İslam ulan!" cılar gelmemiş. İnanamıyorum. 5 sayfa insancıl şekilde konuşmuşuz. Bu Technopat tarihinde bir ilk olmalı. Umarım böyle devam eder.
Oha, henüz "Tek din İslam ulan!" cılar gelmemiş. İnanamıyorum. 5 sayfa insancıl şekilde konuşmuşuz. Bu Technopat tarihinde bir ilk olmalı. Umarım böyle devam eder.
Çelişkiye düşünüyorsun kendin ile,
Ateizm yokluğa inanıyor,
Deizm Tanrı'nın varlığına inanıyor, fakat dinlerin, kitapların varlığına inanmıyor.
Müslüman ise öyle sandığı ya da gerçekten olan bir şeye inanıyor.
Sence de bu mantık da hangisi saçmalık?