Aternos sunucusu patlatıldı ve Backup alınamıyor

k3rem44

Centipat
Daha fazla  
Aternos'tan sunucumuz vardı; 3 arkadaş 1-2 aydır güzelce oynuyorduk. Ama bu gece sunucuya <ccc> isimli biri bir anda girdi ve her yeri patlatmaya başladı; ama normal patlatma değil, bildiğin aynı anda her yer patladı. Ondan sonra ekranda birkaç şey yazıyordu, İngilizce olarak: "sunucu yanlışlıkla scamlendi ______ Discord adresinde gelerek sunucunun Backup'ını alabilirsiniz" gibi şeyler yazıyordu. Sonra Discord adresine gittim, birkaç kişiyle konuştum, oradaki ticket açtım falan, ama Backup vermiyorlar; hepsi bildiğin dasdas geçiyor benimle. Sunucu da çok gelişmişti. Sunucuyu nasıl kurtarabilirim ve başka birine de bu yaşandı mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-13 002133.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-13 002133.png
    166,9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü whitelist. Minecraft açıklı sorunlar yüzünden bot random sunuculara girip kendini OP yapıyor.

Sizin bizzat aldığınız bir yedek yok ise sunucuyu kurtaramazsınız. Ancak dedikleri gibi ellerinde onların aldığı bir yedek var ise biz bilemeyiz. Sizin elinizden onlarla konuşup anlaşmak dışında bir şey gelmez. Ancak dikkatli olun, dolandırıcı olabilirler ve yedekleriniz için para isteyebilir ya da size trojan yollayabilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı