Ateş AVM güvenilir mi?

Hocam ürünü aldınız mı? Güvenilirmiymiş?

Hocam MSI laptop aldım bende böyle tereddütteydim fakat cuma günü saat 16:20 de sipariş verdim bugün elime ulaştı çok güzel paketlemişler dış kutu vs. yapılmış. Çok da ilgiliydi aklımda soru işareti kalmasın diye 2 3 kere aradım soru sordum gerek canlı destekleri gerek telefonla irtibatları ve cevapları çok iyiydi. Bıkmadan usanmadan cevap veriyorlar. :) zaten N11 GittiGidiyor yorumlarına bakınca anlamaktayız. 10 numara çalışıyorlar.

Merhaba. Bayağı bir araştırma yaptıktan sonra MSI GE 76 serisi laptop aldım buradan. Muazzam bir paketlemeyle göndermişler bir sorun varsa direkt görünsün diye paketi açarken video çektim. 8dk sürmüş video siz düşünün yani.
Zonguldak'tan İzmir'e 1 gündeteslim ettiler. Yazılımlarla ilgili sorularıma ertelemeyip gece 12ye kadar yardımcı oldular. Haklarını ödeyemem. Güvenli bir satıcı kendi sitelerinden de alışveriş yapabilirsiniz.

Asla güvmenizi önermem kusurlu, ayıplı mal satıyorlar ve arkasında durmuyorlar. ViewSonic monitör aldım üründe ölü piksel var iade kabul etmiyorlar. Üreticiyle hallet biz karışmayız diyorlar. Ben paramı sana vermişim, hizmeti senden almışım niye başkasından değişim talep ediyorum? Avukatım ile pazartesi günü savcılığa vereceğiz kendilerini. Ayrıca hakaret ve aşağılamaya varan söylemleri ile ilgili ayrıca bir dava açmayı planlıyorum. Kurumsallık 0 mahalle çay ocağı işletir gibi bir üslup hakim kendilerinde...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı