Aynısı güvenli moddan çıktım fakat sürücüyü yine kurmuyor Wi-Fi'de aynı çarpı işareti aynı hatayı veriyor aygıt yöneticisine girdiğimde.
USB2.0 WLAN adındaki aygıtta ünlem işareti var güncelle dediğimde ise hata veriyor onda da.
Aynısı güvenli moddan çıktım fakat sürücüyü yine kurmuyor wifide aynı çarpı işareti aynı hatayı veriyor aygıt yöneticisine girdiğimde
USB2.0 WLAN adındaki aygıtta ünlem işareti var güncelle dediğimde ise hata veriyor ondada
Evet yeniden başlattım ayrıca aygıt yöneticisinde TP-Link Wireless USB Adapter aygıtında ünlem işareti var içine girdiğimde "bu aygıt başlatılamıyor" diye yazı çıkıyor.
Evet yeniden başlattım ayrıca aygıt yöneticisinde TP-Link Wireless USB Adapter
Aygıtında ünlem işareti var içine girdiğimde "bu aygıt başlatılamıyor" diye yazı çıkıyor
En son söylediğiniz işlemi yaptım fakat bilgisayar açılmadan direk mavi ekran vermeye başladı tekrar güvenli moda girdim sizce ne yapmalıyım ayrıca uygulamayı yüklerken birkaç hata verdi yinede devam et dedim.
En son söylediğiniz işlemi yaptım fakat bilgisayar açılmadan direk mavi ekran vermeye başladı tekrar güvenli moda girdim sizce ne yapmalıyım ayrıca uygulamayı yüklerken birkaç hata verdi yinede devam et dedim