Atheros AR9271 Sürücü Yükleme

Evet yeniden başlatın ve tekrar deneyin zaten yazmıştım sildikten sonra "yeniden başlatın" diye.
Aynısı güvenli moddan çıktım fakat sürücüyü yine kurmuyor Wi-Fi'de aynı çarpı işareti aynı hatayı veriyor aygıt yöneticisine girdiğimde.
USB2.0 WLAN adındaki aygıtta ünlem işareti var güncelle dediğimde ise hata veriyor onda da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefona indirip bilgisayara aktarıcam haber vericem hemen
Veya bunu deneyebilirsiniz, inf dosyası plugins->driver files içinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Veya bunu deneyebilirsiniz, inf dosyası plugins->driver files içinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet ilk gönderdiğiniz sürücüyü yükledi fakat hala wifi işareti aynı :/

Denetim Masası->Ağ ve Paylaşım Merkezi->Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin'e tıklayın ve fotoğraf atın.

Evet ilk gönderdiğiniz sürücüyü yükledi fakat
Hala wifi işareti aynı :/
Yükledikten sonra yeniden başlattın mı hiç sistemi?

Evet yeniden başlattım ayrıca aygıt yöneticisinde TP-Link Wireless USB Adapter aygıtında ünlem işareti var içine girdiğimde "bu aygıt başlatılamıyor" diye yazı çıkıyor.

Tekrar güvenli moda girerek o sürücüyü kaldırın ve bunu deneyin.
En son söylediğiniz işlemi yaptım fakat bilgisayar açılmadan direk mavi ekran vermeye başladı tekrar güvenli moda girdim sizce ne yapmalıyım ayrıca uygulamayı yüklerken birkaç hata verdi yinede devam et dedim.

En son söylediğiniz işlemi yaptım fakat bilgisayar açılmadan direk mavi ekran vermeye başladı tekrar güvenli moda girdim sizce ne yapmalıyım ayrıca uygulamayı yüklerken birkaç hata verdi yinede devam et dedim
Hatalar neler?
Bence en iyisi temiz bir format atmanız galiba Driver booster sadece bu sürücüyü değil başka sürücüleri de bozmuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı