Arızalı olması muhtemel. Değiştirin WiFi kartını.Evet yeniden başlattım ayrıca aygıt yöneticisinde TP-Link Wireless USB Adapter aygıtında ünlem işareti var içine girdiğimde "bu aygıt başlatılamıyor" diye yazı çıkıyor.
Arızalı olması muhtemel. Değiştirin WiFi kartını.Evet yeniden başlattım ayrıca aygıt yöneticisinde TP-Link Wireless USB Adapter aygıtında ünlem işareti var içine girdiğimde "bu aygıt başlatılamıyor" diye yazı çıkıyor.
@Recep Baltaş konu ile alakası yok ama, bu konu ile şuan ki cevap yazdığım konuyu neden ayırdınız bir yerde hata yaptı isem bir daha yapmak istemem.Arızalı olması muhtemel. Değiştirin WiFi kartını.
Merhabalar tekrardan dediğiniz herşeyi birde önceki konulardan araştırdım yaptıklarınız doğruymuş@Recep Baltaş konu ile alakası yok ama, bu konu ile şuan ki cevap yazdığım konuyu neden ayırdınız bir yerde hata yaptı isem bir daha yapmak istemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.