Athlon 2 x2 220 Sistemi Yükseltme

Hangisi Yükseltilmeli?

• RAM

Oy: 0 0,0%
  • Ekran kartı

• Her ikisi de

• İşlemci değişmeden kesinlikle verimsiz olur

Oy: 4 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4

cirak2018

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sistemimi biraz yükselteyim diyorum. Öncelik olarak RAM sonra da ekran kartımı değiştirmek için yardım bekliyorum. Linki inceleyip yorumlarsanız sevinirim. İşletim sistemim Windows 32 bit aslında 64 bit'e geçmek istiyorum ama sürücüler eski diye otomatik tanımazsa diye korkuyorum. Öncelikle hangi özellik de RAM almam gerek uyumlu olması için? Ekran kartına gelecek olursak çok fazla para veremem en fazla 300 ya da 400 TL ama FPS çok yüksek olmasa da idare etsin yeterli. alıştım zaten eski oyunları düşük ayarlarda oynamaya :( Bir de ekran kartı alınca onboard ekran kartını sökmeden direkt yeni ekran kartını takıyoruz galiba :) Sistemi rahatlatmak için neler yapılmalı linkten net bir şekilde bütün sistemi görüp yorumlayabilirsiniz. Herkese iyi forumlar.

sistembilgilericapsi.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@TerabyteForever Güç kaynağım 300 Watt. Ayrıca her ekran kartını sisteme takabilir miyim? RAM olarak CL7 ve DDR3 bir yandan da 1066 MHz olduğunda dolayı uygun RAM bulmakta zorlandım.Eski RAM belleği çıkartıp yerine farklı CL değerinde ve DDR4 mesela takabilir miyim? teşekkürler.

@Silinen üye Malesef bütçemi aşıyorum ama işlemcinin gücünü ekran kartıyla ve RAM ile dengelemek isterim. Ayrıca işlemciye de overclock yapmak istiyorum bir süre daha idare etsin diye ne dersiniz? teşekkürler.

Son düzenleme:
@TerabyteForever Güç kaynağım 300 Watt. Ayrıca her ekran kartını sisteme takabilir miyim? RAM olarak CL7 ve DDR3 bir yandan da 1066 MHz olduğunda dolayı uygun RAM bulmakta zorlandım.Eski RAM belleği çıkartıp yerine farklı CL değerinde ve DDR4 mesela takabilir miyim? teşekkürler.

@Silinen üye Malesef bütçemi aşıyorum ama işlemcinin gücünü ekran kartıyla ve RAM ile dengelemek isterim. Ayrıca işlemciye de overclock yapmak istiyorum bir süre daha idare etsin diye ne dersiniz? teşekkürler.

DDR4 için soket uyumu yok. Aliexpress'e bakarsanız bulursunuz derim. Güç kaynağını değiştirirseniz önümüz açılır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı