Athlon 3000G & GT1030 sistem GTA V'te kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10

Wandervals

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500
ASUS PRIME A520M-K
AGI 2x16 32GB DDR4 3600 MHz CL22
Asus Radeon RX 7600 DUAL-RX7600-O8G-V2 8GB GDDR6
Everest EPS-550A Real 550W 4*SATA
BİTFENİX Nova Mesh SE TG + 4 ARGB
Meslek
Öğrenci
RAM
XPC Fury 2x8 16GB 3200mhz CL16 Ram
Ekran kartı
Gigabyte GT1030
Anakart
MSI A320M A-PRO
İşlemci
AMD Athlon 3000g
Merhaba, piyasada ücretli/ücretsiz birçok FPS hesabı yapan sistem var. Aralarından doğru sonuca çok yakın gördüğünüz sistemleri tavsiye eder misiniz? Ayrı olarak sistemimle GTA V oynamak istiyorum ama boyutu 100GB (Epic Games) olduğundan şayet düşük FPS alacak olursam indirdiğim vakit için pişman olmak istmem. Benchmark videolarında 1080p yüksek ayarlarda 50-60 FPS aldığını gördüm pek inandırıcı gelmedi size de sormak istedim. Aynı ekran kartını ya da benzerini kullananlardan bir referans rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS hesabı yapmak için para mı vereceksiniz? YouTube'da testler var. Ekran kartınızı yazdığınızda çıkıyor. Bunun için neden para veresiniz? İşlemcinizden dolayı darboğaz yaşayıp daha düşük FPS almanız olası ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FPS hesabı yapmak için para mı vereceksiniz? YouTube'da testler var. Ekran kartınızı yazdığınızda çıkıyor. Bunun için neden para veresiniz? İşlemcinizden dolayı darboğaz yaşayıp daha düşük FPS almanız olası ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

“1080p yüksek ayarda 50-60fps benchmark” diye kastettiğim videolardan biri bu. Dikkat etmediniz sanırım oraya. 🙃 Benchmarklarda farklı farklı sonuçlar var bana stabil sapma değeri olan fps calculator tarzı sistemler lazım. Bu sadece GTA V için geçerli değil.

Hocam adamın sahte video çekecek hali yok ya, bileşenleri göstermiş. Üstüne ekran kaydı da almıyor, kamera ile çekmiş ki direkt FPS değerlerin gör diye. Kullanan var mı diye konu açmışsınız, direkt kullanılmış videoyu attım işte.

Sizin işlemciniz kötü, bir tık daha düşük FPS alabilirsiniz. En iyi yol indirip denemek. İnternet hızınız düşükse bir gece açık bırakın bilgisayarı insin bakın. Kotalı internet kullandığınızı sanmıyorum.

Hocam adamın sahte video çekecek hali yok ya, bileşenleri göstermiş. Üstüne ekran kaydı da almıyor, kamera ile çekmiş ki direkt FPS değerlerin gör diye. Kullanan var mı diye konu açmışsınız, direkt kullanılmış videoyu attım işte.

Sizin işlemciniz kötü, bir tık daha düşük FPS alabilirsiniz. En iyi yol indirip denemek. İnternet hızınız düşükse bir gece açık bırakın bilgisayarı insin bakın. Kotalı internet kullandığınızı sanmıyorum.

Dediğiniz gibi indirip denemek en güvenli yol. Bilgisayarlar performansında ortamın nem oranı bile etkiliyken sorduğum soru çok genel kaldı tabii. Bana indirip denemek dışında ki alternatif arayışı konuyu açtırdı ama sanırım konu genel olduğundan yanıtlar da genel oluyor. Teşekkürler cevaplar için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı