Çözüldü MSI Optix G24C4 monitör için stant uyumluluğuna nasıl bakılır?

• Konuyu başlatan ErnY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 84
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErnY

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Monitör
MSİ OPTİX G24C4
Arkadaşlar selam hem laptop hem de monitörüm için bir stant almak istiyorum. Lakin uyumluluğu açısından bilmediğim bir şey var. Stant bu arkadaşlar ve VESA standardı denilen bir olay varmış sanırsam. Lakin görüntüye baktığımda benim monitörümün montaj kısmıyla uyumlu değil sanırsam. Bunun için ek bir aparat vesaire bulabileceğim bir şey var mı veyahut uyumlu mudur?

Çözüm
Monitörünüzde VESA uyumluluğu mevcut. Şu kare köşeleri gibi olan 4 tane yere monte ediyorsunuz standı.

1761942510728.png
Çok sağ olun hocam MSI sitesinde de (VESA 75x75mm veya 100x100mm) yazıyordu ama işte fotoğraftaki vidalama delikleri benimkilerden biraz farklı geldi gözüme belki de yanılttı çok teşekkürler tekrardan hocam ek olarak bilginiz var mıdır sizde bu stant nasıl alınmaya değer mi benzerleri var aynı markanın 4000 TL civarı arada 1000 TL bir fark var ama sebebini anlayamadım bu aralarında en popüleriydi.

Hocam uyumlu, en kötü ihtimalle monitörün kutu içeriğinde yükseltme vidaları olması gerekiyor, onları takıp standı o vidalara takınca sorunsuz oturur. Ancak öyle bir şeye gerek bile yok ürünün kullanım kılavuzuna göre.

Bahsettiğiniz standı yazmamışsınız, görünmüyor ancak North Bayou'dan bahsediyorsanız o stand piyasadaki en kaliteli stand.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı