Athlon 5000+ ve HD5670 sistemi yükseltme

Ramı 4 gb yaparsa Win8.1 e yükseltsin.
Ama rami 4 gb yükseltecek bütçesi yok ise Windows 7 ye 2 ram az bence Windows Xp ye dönüş yapmalı.
Fakat bana 2 gb ram yetiyor Xp ye dönüş yapmak istemiyorum der ise bu sefer Win7 ye temiz bir format atıp denemesi lazım bence.

Power supplynin pek bir önemi yok kasmalar için önemi yok derken şöyle power supply yetmez ise sistem zaten oyun oynarken resetler kendini ama power supply sistemine yetiyor ise zaten gayet güzel bir şekilde sistemin çalışır .

Peki şu an takılı olan 2gb RAM'ın bozuk olma ihtimali vardır di mi? Ondan da kaynaklanıyor olabilir. Onu çıkartıp yine bir tane ram alabilirim.

Herkese teşekkür ederim. Ek bir ram alıp öyle deneyeceğim tabii W7 ile değil. Windows 8 daha stabil dediğinize göre o daha sağlıklıdır.

Maalesef ki DDR2 RAM bulamadım ve benim anakartın uyumlu olup olmadığını da bilemediğim için ram alma hikayesi yarına kaldı :) Sadece markasını bildiğim anakartının ddr3 vb,desteklediğini nereden görebilirim?

Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details Size zahmet anakartın özelliğine bakıp bana DDR3 Ram destekleyip desteklemediğini söyler misiniz?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı