Athlon II X3 435 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

ne yapmamı önerirsin bu anakarta uyumlu yani pcye uyumlu bir ekran kartı önerirmisin pek anlamıyorumda işlemci alabilirim.Güzel bir işlemci iyi performans veren bir ekran kartı ve en önemlisi pc ile genel olarak uyumlu bi şey söylermisin :)

anakartta alabilirim

en önemlisi r7 370 felan unutalım 1000 tlye güzel bir işlemci ve ekran kartı (ana kartla uyumlu) bir şeyler söylermisin çook teşekkür ederim :)

AMD Phenom II X4 955 alabilirsiniz ancak Türkiye'de biraz zor bulunuyor onun dışında işlemcinizle anakartınızı satıp yeni bir sistem toplamak olucaktır benim tavsiyem.

tamam bana toplarmısınz sadece işlemci anakart ekran kartı ben anlamıyorum bu işlerden sizin bilginize güvenerek bana toplarmısınız güzel bir sistem

R7 370'e X4 860K güzel gider güzel gider dediniz bunun yanına bide güzel anakart alıyım ne dersiniz ?
daha doğrusu ne tavsiye edersiniz :)

Tamam hemen topluyorum. İlk olarak 4GB ram daha almanız lazım.
Anakart: MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ DDR3 2133MHz(O.C) VGA&HDMI Anakart

İşlemci: AMD ATHLON 3.7 GHZ FM2+ İŞLEMCİ X4 860K İşlemci

Ekran Kartı:MSI R7 370 GAMING 2G 2GB 256B 2XDVI HDMI DP DX12 R7 370 Gaming 2GB Ekran Kartı

Bunları toplayınca 900 TL gibi bir fiyat yapıyor ancak güç kaynağınızın kaç W olduğunu öğrenmelisiniz bir de 4GB ram daha takarsanız oynayamayacağınız oyun olmaz.

Raminizin kaç MHz olduğunu da söylemeniz lazım.

Tamam hemen topluyorum. İlk olarak 4GB ram daha almanız lazım.
Anakart: MSI A68HM-E33 V2 Soket FM2+ DDR3 2133MHz(O.C) VGA&HDMI Anakart

İşlemci: AMD ATHLON 3.7 GHZ FM2+ İŞLEMCİ X4 860K İşlemci

Ekran Kartı:MSI R7 370 GAMING 2G 2GB 256B 2XDVI HDMI DP DX12 R7 370 Gaming 2GB Ekran Kartı

Bunları toplayınca 900 TL gibi bir fiyat yapıyor ancak güç kaynağınızın kaç W olduğunu öğrenmelisiniz bir de 4GB ram daha takarsanız oynayamayacağınız oyun olmaz.

Raminizin kaç MHz olduğunu da söylemeniz lazım.
200-240 w yazıoyr

sanırım

tamam indiriyim öğreniyim yazarım buraya :)

Ekran Alıntısı.PNG

buyrun

bu arada sistemi vatan computer üzerinden dizersek daha güzel olur :)
webden alışverişi pek düşünmüyorum :)

Dostum bu arada öğrendim 550 w güç kaynağı var :) aha bu -) AOPEN Z550-12AE3 550W Peak kutusuz Güç kaynağı - inventus

He iyi o zaman. O zaman 4GB 1333 MHz bir ram daha alıp 8GB yaparsanız çok iyi olur ama ramlerin markalarının aynı olmasına özen gösteriniz. Hayırlı olsun şimdiden.

He bir de internette gördüğüm kadarıyla Vatan'da X4 860K yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı