Athlon II X3 435 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Sen bu yazıyı yazarken ben vatanbilgisayar bostancı şubesindeydim ve kesinlikle onlardan yardım istememen taraftarıyım. Örnek bir diyalog vericek olursak:
(Ç:VB çalışanı M:Müşteri)
Ç:2 cigolayt 256 pit ekran kartı koydum.
M:4 yap onu 4.
Verilen ekran kartı R7 240.

ama dostum yani sizin önerdikleriniz benim hem bütçeyi aşıyo hemde istediğm performansı vermiyor

ben istiyorumki sadece işlemci ve ekran kartı değiştirmek bütçem 900 tl şu ana kadar yazılmış her şeyi unutuyorum lütfen yardım edin şu ana kadar kimse istediğim şeyi veremedi

gençler şimdi

r7 360 =425 tl

i3 6100=443 tl

kaldı 32 tl onunda üstüne biraz katar 4gb ddr3 ram alıırm olurmu bi sorun

Senin anakarta o işlemciyi takmazsın. Neyse sen almak ismiyorsun en iyisi şuan kullandığın sistemle devam et RX 460 al, işlemcinin diğer çekirdeğinide açtığına göre aşırı darboğaz yaparmı bilmiyorum bu arada güç kaynağında yeterli ileriki günlerde de sadece işlemci değişirsin. Çok öneri yaptık sana artık al idare et ve 50 tl'ye Akaso venom atto alır 4. çekirdeğini açtığın işlemciye overclock yaparsın.

RX 460 ve Akasa Venom Atto 515 TL felan yapıyor.

Yapar ama oynadığın oyuna göre değişir. Anakart değiştirmek istemiyosun o zaman al tak sonrada işlemci takarsın.

Anakart alıcaksan daha ne uğraşıyosun o zaman i3 6100 e geç. Daha sonra yeni ekran kartı al. Ne alıcaksın ben anlamadım ki?

Sonra işlemci değişirim diyorsan g4400+msı h110m pro vd+8 gb kinston hyperx fury 2133mhz+RX 460.

Ya da 900 tl bütçen varya 700 tl ye i3 6100 ya da i3 6098+msı 110m pro+kinsgton hyperx fury 8 gb geriye 200 tl gibi para kalıyor elindeki anakart işlemci ram ve ekran kartını satar 200 tl nin üstüne ekleyip RX 460 alırsın. Ya da başka kart.

Yüksek ayar takıntın yoksa illa rx 460 alıcam demiyorsan r7 250x alabilirsin i3'ün yanına.

dostum bne yeni nesil işlemci felan istrmiyorum

benim istediğim

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...b-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html(msi r7 360)

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html/gtx 750ti)

pcmin bu iki ekran kartını çalıştırabilmesi için bak özellikle yeni nesil pahalı işlemciler istemoyrum lütfen bu ekran kartını dar boğaz yapamdan çalıştıracak ikini elde olur bir anakart ve işlemci lütfen hepiniz ayrı bişey yazdınız ama benim isteğim o değğil bütçe 900 tl

nomad1

AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm İşlemci

MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
bunu bi yayıncıdan aldım bunu alsam sıkıntı çıkarmı

Sıfırdan başlayalım.
Anladığım kadarıyla sadece ekran kartı güncellemesi yapmak istiyordun ama konu buraya kadar geldi.
Öncelikle arkadaşların dediği gibi r7 360 o işlemciye fazla.
İki seçeneğin var. Ya daha düşük bi ekran kartı alacaksın ya da CPU nu değiştireceksin.
Fakat CPU değiştirirsen anakartınıda değiştirmek zorundasın çünkü AM3 soketli kartın sadece eski Athlon ve Phenom ları destekler. Yani son yazdığın FX 6300 desteği yok yani sıfırdan PC alman daha mantıklı olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı