Athlon II X3 455 ve GT 430 sisteme termal macun önerisi

FeebleFlyer7098

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba elimde AMD Athlon II X3 455 ve GT 430 sistem var. Soğutucu ufak bir şey, stok mu emin değilim. Hangi termal macunu kullanmalıyım? (chipset, GPU ve CPU bakımı için, toplam 4 soğutucu blok var.)
Not: BIOS overclock profili kullanıyorum.
Yan bilgiler:
Anakart: ASUS M5A78L-M LX3.
Ekran kartını söküp baktım, alındığından beri bakım görmemiş.
Düzenleme: Mümkünatı kadar kalite istiyorum.

17568901810739145254178008226362.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba elimde AMD Athlon II X3 455 ve GT 430 sistem var. Soğutucu ufak bir şey, stok mu emin değilim. Hangi termal macunu kullanmalıyım? (chipset, GPU ve CPU bakımı için, toplam 4 soğutucu blok var.)
Not: BIOS overclock profili kullanıyorum.
Yan bilgiler:
Anakart: ASUS M5A78L-M LX3.
Ekran kartını söküp baktım, alındığından beri bakım görmemiş.
Düzenleme: Mümkünatı kadar kalite istiyorum.

Eki Görüntüle 2568069
Tasarruflu kullacaksanız en iyisi bu:

Aksin durumda bu: (Teknobiyotik satıcısından alın.)

Herhangi bir bilgisayarcıdan aldığınız herhangi ucuz bir termal macun iş görecektir. Bu sistem için çok para harcamaya gerek yok.

Herhangi bir bilgisayarcıdan aldığınız herhangi ucuz bir termal macun iş görecektir. Bu sistem için çok para harcamaya gerek yok.
50TL'lik çamurlardan birini alırsa eskisinden kötü olabilir. Bizzat yaşıyan konu sahipleri gördüm.
100-200TL'lik daha ucuz üründe önerilebilir tabi ama o çöplere almaktansa hiç sürmesin daha iyi.

Tasarruflu kullacaksanız en iyisi bu:

Aksin durumda bu: (Teknobiyotik satıcısından alın.)

50TL'lik çamurlardan birini alırsa eskisinden kötü olabilir. Bizzat yaşıyan konu sahipleri gördüm.
100-200TL'lik daha ucuz üründe önerilebilir tabi ama o çöplere almaktansa hiç sürmesin daha iyi.
En iyisi tavsiyesi yerine getiriyim. Sağolun tekrardan.

Sorum açıklığa kavuştu sağolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı