Athlon(tm) II X2 215 Windows 8.1 kaldırır mı?

Crypto39

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
6GB 800MHZ DDR2
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG 160GB 7200RPM
Ekran kartı
ONBOARD NVIDIA GEFORCE 7025/ NVIDIA NFORCE 630a
Anakart
ASUS M2N68-AM SE2
İşlemci
AMD ATHLON(tm) II X2 215 PROCESSOR
Windows 8.1 64 Bit kullanmak istiyorum arkadaşlar yardım eder misiniz sistemim kaldırır mı?
6 GB RAM var ama 32 Bit oldugu için 3GB kullanıma acık daha cok da 6 GB kullanmak için istiyorum. İşlemcim 64 Bit destekli ona baktım ama size de sormak istedim :)

Kaldırır. Biraz daha kötüsüyle Windows 11 kullanıyorum. 8.1 de kullandım. Sorunsuz çalıştı. Güncellemelerin tümünü yapınca biraz yavaşlıyor ama.

Kaldırır 8.1 ağır bir sistem değil. Alternatif olarak tpm si kırılmış win 11 de kurabilirsin win 10 dan daha hızlıdır.

@Muhammed Onurr Windows 7 günümüz için çok ilkel kalıyor. 8.1 idealdir. Eğer benim gibi görünüme önem veriliyorsa, biraz yavaşlığa katlanılabilecekse Windows 11 de kurulabilir Rufus ile bypass ederek.

Ben o zaman SSD takılmasını da öneriyorum.
11 kurulacaksa gerekli olabilir yavaşlık olmaması için. Ama mevcut hali için en iyi Windows 8.1 olur. Sırf başlat menüsü tam ekran diye kimse sevmiyor bu güzel işletim sistemini. Birçok alternatif program ile klasik menü yapılabiliyor fakat bence tam ekran olan metro arayüzlü menü daha güzel ve işlevsel.

11 kurulacaksa gerekli olabilir yavaşlık olmaması için. Ama mevcut hali için en iyi Windows 8.1 olur. Sırf başlat menüsü tam ekran diye kimse sevmiyor bu güzel işletim sistemini. Birçok alternatif program ile klasik menü yapılabiliyor fakat bence tam ekran olan metro arayüzlü menü daha güzel ve işlevsel.

Bence herhangi bir işletim sistemi kurulsada SSD şarttır artık günümüzde hard disk çok değil de sonuça eski teknoloji.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı