Athlon(tm) II X2 215 Windows 8.1 kaldırır mı?

Crypto39

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
6GB 800MHZ DDR2
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG 160GB 7200RPM
Ekran kartı
ONBOARD NVIDIA GEFORCE 7025/ NVIDIA NFORCE 630a
Anakart
ASUS M2N68-AM SE2
İşlemci
AMD ATHLON(tm) II X2 215 PROCESSOR
Windows 8.1 64 Bit kullanmak istiyorum arkadaşlar yardım eder misiniz sistemim kaldırır mı?
6 GB RAM var ama 32 Bit oldugu için 3GB kullanıma acık daha cok da 6 GB kullanmak için istiyorum. İşlemcim 64 Bit destekli ona baktım ama size de sormak istedim :)

Bence herhangi bir işletim sistemi kurulsa da SSD şarttır.
Hocam siz fazla alışmışsınız iyi sistemlere falan. Windows 8.1 HDD ile de gayet rahat ve hızlı bir şekilde kullanılabilmekte. Kendim bizzat kullandım ve test ettim.

Hocam siz fazla alışmışsınız iyi sistemlere falan. Windows 8.1 HDD ile de gayet rahat ve hızlı bir şekilde kullanılabilmekte. Kendim bizzat kullandım ve test ettim.

Sıfır HDD olursa hızlı çalışır ama ben bundan önce de yıllardır SSD'siz bozuk HDD ile devam ettim :D konu sahibi nasıl istiyorsa öyle yapsın ama dediğim gibi SSD net ve kesin önerimdir.

@Muhammed Onurr Siz bilirsiniz tabii ama açıkçası sırf bu yüzden konu sahibine önerim Windows 8.1'den vazgeçmesin. Benim HDD oldukça eski ve sorunlu. Bundan önceki HDD'm daha kötüydü ve onda bile akıcı çalışıyordu. 3 kere yere düşmüş ve yarısı badsector ile dolu 2006'dan kalma 80 GB'lık HDD'ye bile kurdum 8.1'i onda bile akıcı çalıştı. Açıkçası olabilecek en kötü disklere kurulumunu gerçekleştirdim ve hepsinde de akıcı çalıştı.

Şu an da Win8.1 kuruluyor hakkimizda hayırlısı😅😅
SSD vardı elimde ama laptopa taktım Windows 10 Pro kullanıyorum 2 GB RAM gayet hızlı bir sekilde SSD gerçekten çok önemli iyi ki icat edilmiş.

Sıfır HDD olursa hızlı çalışır ama ben bundan önce de yıllardır SSD'siz bozuk HDD ile devam ettim :D konu sahibi nasıl istiyorsa öyle yapsın ama dediğim gibi SSD net ve kesin önerimdir.

50 mb/s HDD vardı bende. SSD gibi hızlı açar, hızlıca Chrome giriyordum. Yeterince akıcıydı. Windows 8.1 HDD için nimettir.
O sistemle 8.1 akar. 7'deki hatalarla uğraşacağına 8.1 kullan sorunsuzca.

Şuanda Windows 8.1 kuruluyor hakkımızda hayırlısı 😅
Önerim kurulumda sizden hızlı ayarları kullanmanızı isteyen yerde hızlı ayarları kullanmayıp kendiniz özelleştirmenizdir. OneDrive hizmetini kullanmıyorsanız devre dışı bırakırsınız çünkü açılışta eşitleme yaparken biraz yavaşlamaya sebep oluyordu.

50 mb/s HDD vardı bende. SSD gibi hızlı açar, hızlıca Chrome giriyordum. Yeterince akıcıydı. Windows 8.1 HDD için nimettir.

7 de zaten güncelleme gemiyor Chrome hata veriyor o yüzden bende sistemi yükseltmek istedim inşallah bsarili sonuç aliriz.

50 Mb/s HDD vardı bende. SSD gibi hızlı açar, hızlıca Chrome giriyordum. Yeterince akıcıydı. Windows 8.1 HDD için nimettir.
Hocam saniyedeki okuma/yazma hızından çok tepki süresi önemli. Fakat yine de ortalama bir HDD'nin tepki süresi pek iyi olmuyor. Her türlü 8.1 HDD'ler için oldukça iyi. Windows 7'nin günümüzde temiz ISO'sunu bulmak zor. Technopat Sosyal'de paylaşılan orijinal ISO'lar ise 7'nin 2009'daki ilk sürümü olduğu için internete dahi düzgünce girmiyor. Güncellemelerle vb. uğraşılıyor. 7'nin şuana kadar gelen güncellemeleri de oldukça yavaş inmekte. Açıkçası her türlü 8.1 derim. 1 GB RAM'li sistem falan değilse 7 kullanılmasını önermiyorum.

Önerim kurulumda sizden hızlı ayarları kullanmanızı isteyen yerde hızlı ayarları kullanmayıp kendiniz özelleştirmenizdir. OneDrive hizmetini kullanmıyorsanız devre dışı bırakırsınız çünkü açılışta eşitleme yaparken biraz yavaşlamaya sebep oluyordu.
Tamamdır
Arkadaşlar işlem başarılı sonuçlandı Win8.1 Pro işletim sistemim basrili bir şekilde kuruldu ve kasma falan hiçbir şey yok herkesin aklına sağlık çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin.
Arkadaşlar işlem başarılı sonuçlandı Win8.1 Pro işletim sistemim başarılı bir şekilde kuruldu ve kasma falan hiçbir şey yok herkesin aklına sağlık çok teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin.
Arkadaşlar işlem başarılı sonuçlandı Win8.1 Pro işletim sistemim başarılı bir şekilde kuruldu ve kasma falan hiçbir şey yok herkesin aklına sağlık çok teşekkür ediyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı