Athlon X2 220-GT 210 Sistemde Darboğaz mı var?

Efsane Tr

Centipat
Bilgisayarımda darboğaz olduğunu düşünüyorum. Etkisiz hiçbir şey yapmadığım zaman CPU %16 %8 %5 falan oluyor fareyi hareket ettirdiğim zaman CPU %100 çıkıyor. Sizce darboğaz var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    5,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Alıntısı.PNGgdh.PNG
    7,2 KB · Görüntüleme: 49
Darboğaz ekran kartı kullanımının artmamasından olur, bu darboğaz ile alakalı bir şey değil.

Sistemim kaldırdığı oyunları oynamaya çalışıyorum ama hep bir ekran kartından görüntü bozuldu diye bir sıkıntı çıkıyor her şeyi yaptım bir de darboğaz olabilirimi diye düşünüyorum

Bilgisayarımda darboğaz olduğunu düşünüyorum. Etkisiz hiçbir şey yapmadığım zaman CPU %16 %8 %5 falan oluyor fareyi hareket ettirdiğim zaman CPU %100 çıkıyor. Sizce darboğaz var mı?
Ekran kartınızın ile işlemci ile bir darboğaz söz konusu değil. Darboğaz ekran kartı kullanımının artmamasına dayalı.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp, NVIDIA'nın kendi sitesinden ekran kartınızın son sürümünü indirin. Bende bu kullandığınız kartı kullanıyorum. Intel Core 2 Duo E7500 ile bir darboğaz gibi sıkıntı olmadı.

Her şeyi denendim WHQL NVIDIA'nın son surumu yükledim ama bir nedeni bulamadım sadece Online oyunları açıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…