Athlon X2 220-GT 210 Sistemde Darboğaz mı var?

Efsane Tr

Centipat
Bilgisayarımda darboğaz olduğunu düşünüyorum. Etkisiz hiçbir şey yapmadığım zaman CPU %16 %8 %5 falan oluyor fareyi hareket ettirdiğim zaman CPU %100 çıkıyor. Sizce darboğaz var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Alıntısı.PNGgdh.PNG
    Ekran Alıntısı.PNGgdh.PNG
    7,2 KB · Görüntüleme: 49
Bilgisayarımda darboğaz olduğunu düşünüyorum. Etkisiz hiçbir şey yapmadığım zaman CPU %16 %8 %5 falan oluyor fareyi hareket ettirdiğim zaman CPU %100 çıkıyor. Sizce darboğaz var mı?
Ekran kartınızın ile işlemci ile bir darboğaz söz konusu değil. Darboğaz ekran kartı kullanımının artmamasına dayalı.

Sistemim kaldırdığı oyunları oynamaya çalışıyorum ama hep bir ekran kartından görüntü bozuldu diye bir sıkıntı çıkıyor her şeyi yaptım bir de darboğaz olabilirimi diye düşünüyorum
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp, NVIDIA'nın kendi sitesinden ekran kartınızın son sürümünü indirin. Bende bu kullandığınız kartı kullanıyorum. Intel Core 2 Duo E7500 ile bir darboğaz gibi sıkıntı olmadı.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp, NVIDIA'nın kendi sitesinden ekran kartınızın son sürümünü indirin. Bende bu kullandığınız kartı kullanıyorum. Intel Core 2 Duo E7500 ile bir darboğaz gibi sıkıntı olmadı

Her şeyi denendim WHQL NVIDIA'nın son surumu yükledim ama bir nedeni bulamadım sadece Online oyunları açıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı