Athlon X2 220 işlemci kötü mü?

Pardon ben hiçbir şeyimi söylemeden direkt konuya girdim.

300-500 arası 750 Ti alacaktım fakat güç tüketimi yüzünden almadım PSU'yu 1 ay sonra yenileyeceğim için.

Kaç Watt almayı düşünüyorsunuz peki?
450 Watt PSU 750 Ti+Ryzen 5 1600(mesela)+8 GB RAM=ort 230Watt.
Düşük sistem gereksinimli iyi bir oyun olarak, Rocket League önerebilirim. Şu anki PC'niz ile 1280X720.
En yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Veya Call of Duty Modern Warfare 3 sizi tatmin edebilir.

Hala eksik bilgi veriyorsunuz anakartınız ve RAM nedir?
  • Anakart: BIOSTAR A780L3L
  • RAM: 4 GB DDR3
  • Ekran kartı: HD 7850 2 GB 256 Bit
  • PSU: 350W
  • HDD: 750 GB 7200RPM
Kaç Watt almayı düşünüyorsunuz peki?
450 Watt PSU 750 Ti+Ryzen 5 1600(mesela)+8 GB RAM=ort 230Watt.
Düşük sistem gereksinimli iyi bir oyun olarak, Rocket League önerebilirim. Şu anki PC'niz ile 1280X720.
En yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Veya Call of Duty Modern Warfare 3 sizi tatmin edebilir.

500W alacaktım. Sistemin istediğinden daha fazla Watt'lık PSU almak sisteme zarar verir mi?
Kaç watt almayı düşünüyorsunuz peki?
450 watt psu 750ti+ryzen51600(mesela)+8gb ram=ort 230watt
Düşük sistem gereksinimli iyi bir oyun olarak Rocket League önerebilirim şu anki pcniz ile 1280x720
en yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Ve ya Call of Duty Modern Warfare 3 sizi tatmin edebilir.

500W alacaktım. Sistemin istediğinden daha fazla Watt'lık PSU almak sisteme zarar verir mi?

Sisteme zararı olmaz yüksek Watt'lı PSU'nun ancak %80 verimli almalısın ki faturanı da azaltsın ayrıca HD 7870 ekran kartını o 350W PSU ile çalıştırma sistemi komple yakabilirsin PSU yetersiz kalıyor minimum 500W gerekli.

Yanına ekran kartı da ekleyin. 750 Ti veya 1050 Ti işinizi görür.
Bütçe ne kadar bu arada?
750Ti ile 7850 eşit kartlar sayılır zaten. Çoğu oyunda 7850 daha iyi hatta. 750Ti'nin avantajları daha yeni olması ve güç tüketimi. Arkadaş da güç kaynağı değiştireceğini söylüyor. En az RX 560, 1050Ti almalısın en az efektif bir fark görmek istiyorsan.

750Ti ile 7850 eşit kartlar sayılır zaten. Çoğu oyunda 7850 daha iyi hatta. 750Ti'nin avantajları daha yeni olması ve güç tüketimi. Arkadaş da güç kaynağı değiştireceğini söylüyor. En az RX 560, 1050Ti almalısın en az efektif bir fark görmek istiyorsan.
Haklısınız hocam.

750 Ti ile 7850 eşit kartlar sayılır zaten. Çoğu oyunda 7850 daha iyi hatta. 750 Ti'nin avantajları daha yeni olması ve güç tüketimi. Arkadaş da güç kaynağı değiştireceğini söylüyor. En az RX 560, 1050 Ti almalısın en az efektif bir fark görmek istiyorsan.

Anakartım 2009'un en iyi kartlarındandı. Şimdi eski anakartımı kullanmak istiyorum. Sorun olmaz değil mi? Anakart modelim yukarda.
Sisteme zararı olmaz yüksek Watt'lı PSU'nun ancak %80 verimli almalısın ki faturanı da azaltsın ayrıca HD 7870 ekran kartını o 350W PSU ile çalıştırma sistemi komple yakabilirsin PSU yetersiz kalıyor minimum 500W gerekli.

İnternette 600 W lık PC yi 450 W la çalıştırmaya çalışıyorlar bir sorun çıkmıyor. Yanma olayı eski anakartlarda mı geçerli?

Şu şekilde güç kaynağı belki sistemi besler ne kadar kaliteli orası muamma fakat eğer yanarsa veya çektiği güç yüzünden sistemini yakarsa elinde ki hasar boyutu değişebilir tüm kasandaki parçalar hatta besleyen kablolar dahi yanabilir yangın riski de var günkü çekilen akıma göre malzeme kullanılıyor ve ucuz markalar ucuz izolasyon malzemeleri kullanır karar senin sana kalmış bir durum.

Şu şekilde güç kaynağı belki sistemi besler ne kadar kaliteli orası muamma fakat eğer yanarsa veya çektiği güç yüzünden sistemini yakarsa elinde ki hasar boyutu değişebilir tüm kasandaki parçalar hatta besleyen kablolar dahi yanabilir yangın riski de var günkü çekilen akıma göre malzeme kullanılıyor ve ucuz markalar ucuz izolasyon malzemeleri kullanır karar senin sana kalmış bir durum.

Bir tane Hadron Hd412 500W PSU getirtiyorum. Nasıldır iyi midir bir bakar mısınız?

Bu PSU hakkında pek bir bilgiye ulaşamadım güç çıkış değerleri yazmıyor kaç amper verebileceği yazmıyor risk alıyorsun biraz daha bütçe biriktirip adı sanı belli 80+ sertifikalı 500W bir PSU alırsan başın ağrımaz.
Yorumlara bak ancak tek bir sitede yorumlara bakma Hadron Hd412 500W PSU yazarak forumlarda araştır öyle al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı