Athlon X3 450 sisteme görüntü gelmiyor

Croxdown

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5600H wiith Radeon Graphics
WD PC S2810 SDCPNRY-256G-1006
Realtek RTL8852AE WiFi 6 802.11ax PCIe Adapter
NVIDIA GeForce GTX 1650
RAM
2GB 1333MHz
SSD veya HDD modeli
Seagate Barracuda 500GB HDD
Ekran kartı
NVIDIA GEForce MSI GT730 2GB
İşlemci
AMD Athlon X3 450 Processor
Arkkadaşlar ben halamdan gelip PC'yi açınca, "normaldir tekrar şöyle yapayımda düzelsin" diyordum. Olmadı en sonunda 1-2 defa açtım ancak PC donuyor idi sonra PC'yi kapatıp açınca C diskini gözden geçirme izni istedi (Windows 7)
Ben geçtim ancak tekrar aynısı oldu PC yine dondu. Yeniden başlatınca gözden gecirmesine karar kıldım ve o zamandan beri açılmadı. Sizce ne yapmalıyim?

Farklı bir RAM ile de deneyebilirsiniz.

Olmuyor, olmuyor. Her zaman aynı sonucu alıyorum.

@Yener K. yener hocam acil bakın, PC'yi farklı monitörde açtım ancak ilk başlatmada BIOS checksum error gibi bir şey verdi sonra BIOS Advanced ayarlarına döndürdüm. Ancak sonrada tekrar diski taramaya başladı.

Son düzenleme:
Disk zaten sorunlu duruyor.

Disk zaten sorunlu duruyor.

Şu an Windows 8.1 kurdum, grafik sürücülerini falan kurduktan sonra bilgisayarı direkt diğer TV'ye çekeceğim.

@Yener K. hocam selam sanırsam geçici bir çözüm buldum, çözüm tekrar olmaz ise buraya yazacağım (ileri zamanda tekrar bozulmalar) ilk önce sanırsam VGA kablosu veya TV sorunlu ancak ben buna ikisi de diyorum, çünkü HDMI ile bu televizyona bağladığım zaman halen no Signal iken act ışığı yanıyor idi, ancak diğer televizyona kaldırıp HDMI takıp ayarları yaptıktan sonra bilgisayar açılmayı başardı. Şu an HDMI kullanıyorum.

Ayrıca NVIDIA Denetim Masası'ndan üst çözünürlüğe çıkarken hata almamak için; oyunlar ve programlar tarafından belirtilen çözünürlüğü geçersiz kılı aktifleştirdim. Yani üst çözünürlüğe çıkan bir oyun açılmaz iken bu sefer açılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…