Athlon X4 840 ve R7 240 sistem toplama

Bence abartılacak bir şey yok R7 240 varsa GT 1030 geçmesi pek mantıklı değil RX 460-560/ GTX 1050 geçilmeli en az. R7 240 ile kullanın zamanla yükseltme yaparsınız.

X4 950'li sistemi alın.

Aslında ilk öyle düşündüm ama LOL'de bile başarısız bir sonuç verecekse R7 240 hiç gerek yok yani diye düşündüm.

Ne ?

R7 240 CS:GO ve LOL için tasarlanmış bir kart 300 FPS alma hayaliniz yok umarım.
Arkadaşımız "R7 240 kötü bir kart CS:GO ve LoL için bile 1080P'de şöyle yüksek ayarlarda keyiflice oynayamazsın." dediği için R7 240 konusunda öyle dedim. Tabi ki mükemmel bir beklentim yok ama kötü de olmasını istemem.

Bu ikisi R7 240 ve RX 460 para vererek alacağım kartlar değil hocam, arkadaşımın dükkanından kalan kartlar. O zaman herhalde en iyisi geçici bir süre RX 460 kullanıp uygun bir vakitte GT 1030 almak olur herhalde?
Yok o doğru olmaz. Madem RX 460 bedavaya alcan onu al kullan. RX 460'tan GT 1030 geçilmez. RX 460 GT 1030'dan daha iyi bir ekran kartı. Sen RX 460 al. CS:GO ve LoL için yetecektir.

Ben bizzat bir yıl R7 240 kullandım. CS:GO 1280x720 100 FPS zor görüyor. LoL durum aynı. Bir oynu 1080P oynamadıktan sonra zevki yok. Bulanık eski, küçük bir bakış açısıyla 720P hiç bir zevki yok. İnternette dolaşan videolara kanma orda adamlar bütün ayarları dibe çekip çok FPS alıyormuş gibi gösteriyor. İnan bana 1 yıl ben bu kartı kullandım herşeyi Low çekip 720P oynarsan uzuna baktığından ''Pit'' içindeki adamı bile göremiyorsun. Adamları seçmek baya zorlaşıyor. Netlik kayboluyor bir kere bu da oynuna yansıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R7 240 CS:GO'dan 100 FPS almış fena bir değer değil ama full ayarlarda FPS düşmez. CS:GO'da Hz değerine fazla düşmesin yeter.

Bu arada RX 460 GT 1030 ile hemen hemen aynı performansta. Hatta yer yer RX 460 GT 1030'dan performanslı. Bence RX 460 alın zaman içinde GTX 1050 TI alın.

İzleyin lütfen;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum o görüntüyü görmüyor musun? Video da bile bulanık eski iğrenç bir görüntü. Ben de eskiden böyle düşünürdüm ne olacak ki 1280x720 çözünürlükte 100 FPS bana yeter. 1080P geçtiğimde oyundan zevk aldım ilk defa. Oynayışımı bile etkiledi düşük çözürlük oynadığım için ''long rush'' ya da ''long'' uzaktan koruyamazdım adamları seçemiyordum çünkü görüntü aşırı bulanık. Şimdi 1080P pitteki adamı saçının kılını görüyorum ve yüksek ayarda. Ben diyeceğimi dedim. Günümüzde alınabilecek en düşük ekran kartı GT 1030'dur. CS:GO ve LoL içinde böyledir. R7 240 alınacak bir kart değil CS:GO ve LoL için bile.

Tercih meselesidir. Sizin tüplü 1280x720P mönitörünüz vardır ya da kendinize bu görüntüyü layık buluyorsanız ve bundan zevk alıyorsanız. Sizin bileceğiniz iş.

Son düzenleme:
Dostum o görüntüyü görmüyor musun? Video da bile bulanık eski iğrenç bir görüntü. Ben de eskiden böyle düşünürdüm ne olacak ki 1280x720 çözünürlükte 100 FPS bana yeter. 1080P geçtiğimde oyundan zevk aldım ilk defa. Oynayışımı bile etkiledi düşük çözürlük oynadığım için ''long rush'' ya da ''long'' uzaktan koruyamazdım adamları seçemiyordum çünkü görüntü aşırı bulanık. Şimdi 1080P pitteki adamı saçının kılını görüyorum ve yüksek ayarda. Ben diyeceğimi dedim. Günümüzde alınabilecek en düşük ekran kartı GT 1030'dur. CS:GO ve LoL içinde böyledir. R7 240 alınacak bir kart değil CS:GO ve LoL için bile.

Tercih meselesidir. Sizin tüplü 1280x720P mönitörünüz vardır ya da kendinize bu görüntüyü layık buluyorsanız ve bundan zevk alıyorsanız. Sizin bileceğiniz iş.

Yanlış bilgilendirme CS düşük çözünürlüklü oynanan oyun E-Spor'cular 4:3 ekranda HD'den de düşük çözünürlükte oynuyor. Aynı zamanda R7 240 CS için yeterli bir kart.

Tercih meselesi kardeş. Ben profesiyonel bir oyuncu değilim. Netlik ve yüksek çözünürlük bana daha çok zevk veriyor. Baktığımda görmek istiyorum böyle zevk alıyorum. Bulanık atari görüntülerini sevmiyorum. Turnuvalarda o koca koca ekranlarda 1280X720 çözünürlükte oynuyorsa oyuncular bir bildikleri vardır demek ki bilemem. Ben profesiyonel bir oyuncu olmadığım için. Ben diyeceğimi dedim. Tercih meselesidir.

R7 240 ile 1280x720 mi oynarsınız?

R5 230 ile 800x600 oynarsınız artık size kalmış.

Bende GT 1030 kullanıyorum. 1080P CS:GO yüksek ayarlarda 150 FPS alıyorsunuz bu da benden bir bilgilendirme. :) Ayrıca yeni Dust2 harika olmuş. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı