Athlon X4 860K FPS sorunu

exmotX

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisi
İyi forumlar,
Sistemimde FPS sorunu var bir anda geliyor ve frametime 70'e kadar çıkıyor.😕
Sorun şu ki normal YouTube'dan baktığım oynanış testlerinde ortalama 50 FPS veriyor fakat benim bilgisayarımda sürekli bir kasma var.
sistemim:
Athlon X4 860K işlemci.
RX560 2 GB.
8 GB RAM.
GTA 5'te.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve assasin's Creed Black Flag'de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Frametime'a bakarsınız bir anda yükseliyor.
Normalde olması gereken:

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi forumlar,
Sistemimde FPS sorunu var bir anda geliyor ve frametime 70'e kadar çıkıyor.😕
Sorun şu ki normal YouTube'dan baktığım oynanış testlerinde ortalama 50 FPS veriyor fakat benim bilgisayarımda sürekli bir kasma var.
sistemim:
Athlon X4 860K işlemci.
RX560 2 GB.
8 GB RAM.
GTA 5'te.

Ve assasin's Creed Black Flag'de.

Frametime'a bakarsınız bir anda yükseliyor.
Normalde olması gereken:

RAM hızın ne? Ve tek kanal mı çift kanal mı? Tek kanalsa ise normal eğer tek kanal değil ise de DDU ile sürücülerinizi kaldırıp tekrar yükleyin. Bir de derecelerin çok yüksek değilse overclock yapmayı deneyebilirsin. Bende de acayip Drop'lar oluyordu işlemcim'den dolayı OC yaptım (ben biraz abarttım ama 1GHz kadar OC'LED'im) ve şu an hala CPU darboğaz yapıyor ancak drop yaşamıyorum. Sen de CPU darboğazı yaşıyorsun zaten biraz overclock yapabilirsin.

RAM hızın ne? Ve tek kanal mı çift kanal mı? Tek kanalsa ise normal eğer tek kanal değil ise de DDU ile sürücülerinizi kaldırıp tekrar yükleyin. Bir de derecelerin çok yüksek değilse overclock yapmayı deneyebilirsin. Bende de acayip Drop'lar oluyordu işlemcim'den dolayı OC yaptım (ben biraz abarttım ama 1GHz kadar OC'LED'im) ve şu an hala CPU darboğaz yapıyor ancak drop yaşamıyorum. Sen de CPU darboğazı yaşıyorsun zaten biraz overclock yapabilirsin.
Hocam kusura bakmayın cevap veremedim, cezam vardı. CPU overclocklamayı bilmiyorum. açıkcası sorun overclock etsem de düzelmeyecek . Cinebench R15 olması gereken puan 320 iken benim işlemcim 230 puan veriyor ve Ram Dual.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı