Athlon X4 860K sisteme RX 550 alınır mı?

Bütçe
600-800
RX550 besleyeceğini düşünüyorum. Grafik olarak bazı oyunlarda özellikle GTA V'da istediğini alamayacaksın. Fakat özel ayarlamalarla akıcı bir deneyim yaşayabilirsin GTA V'da. Online ağırlıklı birçok oyunda işlemci azami değerlere mutlaka ulaşabilir. 8 GB RAM olması ve sisteminin günümüz sistemlerine göre biraz geçmişte olduğunu da düşünürsek Online oyunlarda yetersiz kalabilir sistemin.
şuan Csgo 70-100 Fps oynatıyor sistem onun dışında pek online oyun oynamıyorum zaten.
Eğer düzgün bir PSU varsa besler. Kart zaten gücünü anakart üzerinden alıyor.

Psu bu düzgün müdür?

Elbette RX550 daha iyi olur. Bir çok oyunu oynayabilirsin yine de. RX550'de 50W TDP değeri var. Kullandığınız PSU 80+ olmadığını düşünüyorum. Yinede 200W kadar güç verir gibi sistemine. Sağlıklı olmasa da besleyecektir sistemini fakat ne kadar sağlıklı olur muamma.

Bütçenize bağlı. O kart için dediğim gibi 300-400W PSU da yeterli ama ileride PC toplama gibi bir düşünceniz var ise şunu düşünebilirsiniz:

Ama dediğim gibi masraf yapmaya gerek yok, kötü de olsa elinizdeki besler.

AMD X4 860K 4.5GHz ve GTX 1050 kullanıyorum. Bence o ayarlarda oynayabilirsiniz o kartla. Ama 350W PSU'nun yeteceğini sanmıyorum. 500W PSU kullanıyorum. Tam yükte bayağı zorlanıyor gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı