Eğer düzgün bir PSU varsa besler. Kart zaten gücünü anakart üzerinden alıyor.
şuan Csgo 70-100 Fps oynatıyor sistem onun dışında pek online oyun oynamıyorum zaten.RX550 besleyeceğini düşünüyorum. Grafik olarak bazı oyunlarda özellikle GTA V'da istediğini alamayacaksın. Fakat özel ayarlamalarla akıcı bir deneyim yaşayabilirsin GTA V'da. Online ağırlıklı birçok oyunda işlemci azami değerlere mutlaka ulaşabilir. 8 GB RAM olması ve sisteminin günümüz sistemlerine göre biraz geçmişte olduğunu da düşünürsek Online oyunlarda yetersiz kalabilir sistemin.
Eğer düzgün bir PSU varsa besler. Kart zaten gücünü anakart üzerinden alıyor.
paylaştım kullandığım psu yuElbette RX550 daha iyi olur. Bir çok oyunu oynayabilirsin yine de. RX550'de 50W TDP değeri var. Kullandığınız PSU 80+ olmadığını düşünüyorum. Yinede 200W kadar güç verir gibi sistemine. Sağlıklı olmasa da besleyecektir sistemini fakat ne kadar sağlıklı olur muamma.
daha sonra almam için öneriniz var mı?Kötü fakat yine de besler. Bütçeniz yoksa sonra değiştirirsiniz kalsın.
Kart bu sitede daha ucuz: Sapphire Rx 550 2G D5 Pulse Oc 64Bit 11268-21-20G | En Ucuzu Akakçe
Hocam bahsettiğim kart bu da ürün açıklamasında aşağıda watt değeri 400 yazıyor pek bilgim olmadığından soruyorum bir sorun çıkmaz değil mi?
ama bu 2 gbKart bu sitede daha ucuz: Sapphire Rx 550 2G D5 Pulse Oc 64Bit 11268-21-20G | En Ucuzu Akakçe
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.