Bundan yaklaşık 7 ay önce aldığım sistemle yaşadığım FPS sorunundan bahsetmek istiyorum. RX 460 ve AMD ATHLON X4 860K kullanıcısıyım. Araştırdığım bütün videolarda X4 860K rahatça, bir sorun oluşturmadan RX 460'ı besliyordu ancak ben ciddi anlamda FPS düşüklüğü yaşıyorum. Aldığım ürünleri garantiye verdim bana sorun olmadağına dair belge verdiler. Ben de bunun üzerine termal macunu yeniledim ve sorun yine devam etti. Bunun üzerine farklı bir macunla denedim yine değişen bir şey olmadı. Daha sonra WD10EZEX adlı HDD'yi aldım içine OS yükledim ancak yine hiçbir şey değişmedi. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Sorun yaşadığınızı düşündüğünüz oyunlar nelerdir? Ayrıca sorunu yaşadığınız anda MSI Afterburner OSD açıkken fotoğraf ya da video çekebilirseniz, daha iyi yorum yapabiliriz.
Şöyle bir video var, ekran kartı kullanımı en sol üst orta da yazıyor ve birden sıfıra iniyor ayrıca yardımını bekliyorum, RAM kaynaklı dediler ancak pek bir bilgim yok.
şöyle bir video var, ekran kartı kullanımı en sol üst orta da yazıyor ve birden sıfıra iniyor ayrıca yardımını bekliyorum, RAM kaynaklı dediler ancak pek bir bilgim yok.
Bu muhtemelen MSI Afterburnerden kaynaklanan bi sorun. Kart kullanimi 0 a duserse FPS de duser oyun anlik olarak donar. Fakat siz dusuk FPS aliyorsunuz zaten. Ben bu islemciyle 60 altina hic inmiyorum CS:GO da. Anakart modelinizi ogrenebilir miyim ?
Bu muhtemelen MSI Afterburnerden kaynaklanan bi sorun. Kart kullanimi 0 a duserse FPS de duser oyun anlik olarak donar. Fakat siz dusuk FPS aliyorsunuz zaten. Ben bu islemciyle 60 altina hic inmiyorum CS:GO da. Anakart modelinizi ogrenebilir miyim ?