Athlon X4 860K ve RX 560 sistem performans sorunu

MustafaSaygi

Hectopat
Daha fazla  
Donanım Arşivi V1.5 aldım. Youtube'da oyun videolarinda her sey sorunsuzdu ama bende FarCry 4'te GPU 99'dan bir anda 25'lere, 64'lere, 75'lere dusuyor. FPS 50'den 30'lara dusuyor. Oyunun akiciligini bozuyor. Ayarlarini ultradan lowa aliyorum. Yine de ayni sekilde. Anlik FPS dususu oluyor. Driverlar guncel ama sorunu bir turlu cozemedim. Bilgisi olan yardim ederse hayir duami alir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım Arşivi V1.5 aldım. Youtube'da oyun videolarinda her sey sorunsuzdu ama bende FarCry 4'te GPU 99'dan bir anda 25'lere, 64'lere, 75'lere dusuyor. FPS 50'den 30'lara dusuyor. Oyunun akiciligini bozuyor. Ayarlarini ultradan lowa aliyorum. Yine de ayni sekilde. Anlik FPS dususu oluyor. Driverlar guncel ama sorunu bir turlu cozemedim. Bilgisi olan yardim ederse hayir duami alir.

Tanımladığınız olay klasik darboğaz description'ı ile aynı sanırsam işlemcinin azizliğine uğramışsınız.

UserBenchmark: AMD Athlon II X4 860K AD860KXBJASBX

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı