Athlon X4 950 ve R7 240 GTA 5 FPS düşme sorunu

onuraktas

Hectopat
Daha fazla  
Yeni sistemim;
  • Anakart: Asus B350M-K
  • İşlemci: AMD Athlon X4-950
  • RAM: 1 adet Kingston HyperX DDR4 2400 MHz 4 GB
  • Ekran kartı: AMD Radeon R7 240 2 GB
  • İşletim sistemi: Windows 10 64 bit UEFI
Eski sistemimle GTA5'i sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum herhangi bir takılma olmadan. Onlineda aynı şekilde hiçbir takılma olmazdı. RAM kullanımı 4000 MB küsura dayanırdı ama takılma olmazdı. Yeni sistemde ise RAM kullanımı 3600'e kadar geliyor sonra hemen takılmalar başlıyor ve RAM kullanımı 3200-3100 kadar düşüyor.
Not: Oyun orijinal. Sistem BIOS dahil tüm driver yazılımları güncel. Isı değerlerini kontrol ettim normal. Bütün parçaları stress testine soktum sorun çıkmadı. Windows 10'un sunduğu RAM testini yaptım yine sorun çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın daha performanslı bir kart olsaydı tüm grafikleri çok yükseğe almanı önerirdim. Ben de 4 GB ram ile GTA V oynadım uzun süre. Ayarları normale aldığım zaman RAM kullanımı 3600-3700 oluyordu ve FPS 70 civarındaydı. Ancak emin ol 70 FPS'yi burnumdan getiriyordu ve 2-3'e kadar düşüyordu. Sonra grafikleri çok yüksek yaptım ve RAM kullanımı 3200 MB sabit oldu. Aldığım FPS değeri 45-55 arasıydı ancak emin ol drop giren 70 FPS'den çok daha iyiydi. R7 240 ile yapabileceğini sanmıyorum ama başka okurlara yardımcı olabilir.
Ben bu arkadaşın dediğine %100 katılıyorum. Bende de R7 250, 4 GB RAM ve G3250 sistem var. GTA 5 oynamaya çalıştıgımda normal ayarlarda 65 70 fps alıyorum fakat droptan oynanmıyordu. Şimdi ayarları very high yaptım 35 fps alıyorum ama yağ gibi akıyor. Sizde very high olmasa bile highe çekmeyi deneyebilirsiniz.

Ben bu arkadaşın dediğine %100 katılıyorum. Bende de R7 250, 4 GB RAM ve G3250 sistem var. GTA 5 oynamaya çalıştıgımda normal ayarlarda 65 70 fps alıyorum fakat droptan oynanmıyordu. Şimdi ayarları very high yaptım 35 fps alıyorum ama yağ gibi akıyor. Sizde very high olmasa bile highe çekmeyi deneyebilirsiniz.
Eve gidince ilk işim ayarları yukseltmek olucak.Sonucu yazarim.Teşekkurler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı