ATI Radeon HD 3850 Güç Bağlantısı Nasıl Yapılır?

Azeroth

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben arkadaşımın eski kasasından HD 3850 buldum. Üzücü olsa da şu anki ekran kartımdan daha iyi. Anakart-kasa uyumsuzluğu nedeniyle anakartın vidalarını söküp o şekilde PCI Express x16 yuvasına anca monte edebildim. PSU ' dan gelecek 8 pin güç kablosu da yoktu. Arkadaş sağolsun onu da elde ettim. Fakat 2 beyaz ucu ve 8 pin girişi olan bu kablonun 2 beyaz ucunu nereye bağlayacağım ? Beyaz uçlu olanların içi 3 çivi ve 1 boşluk gibi. Fakat bu beyaz uçlara uyacak güç kaynağından gelen sadece 1 tane kablo var o da 4 delikli. Ne yapmalıyım ? Umarım sorunumu anlatabilmişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Azeroth güç kaynağında böyle bir molex kablo olacak o beyaz ucu buna bağlayıp diğer ucunuda ekran kartına bağlayacaksınız.

tc2_hi_res.gif

Hangisini bağlamalıyım ? 1 tane molex boşta var şu an fakat ekran kartı güç kablosunun 2 ucu var

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı