Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar, aracımın gaza geçmesine rağmen çok fazla benzin yemesi ve neredeyse hiç gaz yememe sorunu var idi. Bugün bu şikayetten dolayı otogazcı bir ustaya gittim. Arabayı bilgisayara bağladı ve gaza geçmiş olarak göstermesine rağmen araban benzinde çalışıyor büyük ihtimalle ECU bozuldu dedi ve başka bir ECU takınca Bilgisayar'da sorunun düzeldiğini gözlemledik. Buraya kadar her şey iyi güzel fakat ECU fiyatı için 700 TL masraf biçti. Benim de size sorum bu olacak. Sizce bu fiyat normal bir fiyat mı? Yoksa başka bir otogazcıya götürmeli miyim aracı? Çünkü internet üzerinden baktığımda ise 420-550 TL arasında ECU fiyatlarının değiştiğini gördüm. Açıkçası ustayı ECU'yu değiştirir iken gözlemledim ve çok da zor bir şey olmadığını gördüm. Bir soketi var onu açıp ECU'yu takıyor soketi kapatıyor ve oluyor bitiyor. ECU'yu aldıktan sonra kendim de takabilirim diye düşünüyorum. Sizce verdiği fiyat normal mi? 700 TL'ye yaptırmalı mıyım? Yoksa başka bir gazcıya gidip oralardan da fiyat bilgisi mi almalıyım? Yoksa ECU'yu internet üzerinden sipariş edip kendim mi takmalıyım? Bu işlerle ilgili birileri var ise bana akıl verebilir mi acaba?
Teşekkür ediyorum şimdiden ilginiz için..
Teşekkür ediyorum şimdiden ilginiz için..