Atikmdag.sys mavi ekran hatası

mertcnaaygun

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi Sosyaller. İlk defa karşılaştığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Bir abime yeni bir SATA SSD alıp temiz bir kurulum yapacaktım. Temiz kurulumu yapıyorum fakat daha hiçbir güncelleme başlatmadan bu mavi ekran hatasını alıyorum. Normalde karşılaştığım mavi ekran hataları driver ile ilgili olsa bile güncellemelerden sonra vs yapardı. Bu sefer temiz kurulumu yaptığım halde yapıyor. 2-3 kez tekrardan kurdum fakat aynı mavi ekran hatasını alıyorum. Desteklerinizi bekliyorum.

Ekran kartı sürücülerini kaldırıp yeniden kurun.

bunu yaptım fakat yenisini kurarken mavi ekran yedi
bu yüzden kaldırdım ve kurmayacağım. windows update'den alır mı oto güncelleme acaba?

Buradaki yöntemi deneyin:

Ekran kartının marka modeli nedir?

Elle kurmanız gerekebilir.

bunu yaptım fakat yenisini kurarken mavi ekran yedi
bu yüzden kaldırdım ve kurmayacağım. windows update'den alır mı oto güncelleme acaba?
Windows update güncelleyebilir elbette ama "isteğe bağlı güncellemeler" içine bakın.

işin komiği isteğe bağlı güncelleştirmelerde de değil. normal güncelleme ekranında. suan bekleyen indirme olarak görünüyor bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…