Arkadaşlar iyi Sosyaller. İlk defa karşılaştığım bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum. Bir abime yeni bir SATA SSD alıp temiz bir kurulum yapacaktım. Temiz kurulumu yapıyorum fakat daha hiçbir güncelleme başlatmadan bu mavi ekran hatasını alıyorum. Normalde karşılaştığım mavi ekran hataları driver ile ilgili olsa bile güncellemelerden sonra vs yapardı. Bu sefer temiz kurulumu yaptığım halde yapıyor. 2-3 kez tekrardan kurdum fakat aynı mavi ekran hatasını alıyorum. Desteklerinizi bekliyorum.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Arkadaşlar internetten VK sitelerinden yüklenmiş olan filmleri izlerken bilgisayar birden mavi ekrana geçiyor ve bu hatayı veriyor. Bilgisayarınız yeniden başlatılacaktır diyor. Çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi? (windows 8.1 kullanıyorum)
Arkadaşlar internetten VK sitelerinden yüklenmiş olan filmleri izlerken bilgisayar birden mavi ekrana geçiyor ve bu hatayı veriyor. Bilgisayarınız yeniden başlatılacaktır diyor. Çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi? (windows 8.1 kullanıyorum)
www.technopat.net
Ekran kartının marka modeli nedir?
Elle kurmanız gerekebilir.
Windows update güncelleyebilir elbette ama "isteğe bağlı güncellemeler" içine bakın.