Atikmpag.sys Mavi Ekran Hatası

yusufkoc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün CS oynarken birden oyun dondu daha sonra mavi ekran verip kendini kapattı. Tekrar açmaya çalıştığımda ise bilgisayarı ekrana hiç görüntü gelmedi. HDMI ile televizyona bağladım, açıldı ama mavi ekran verdi. Atikmpag.sys hatası olduğunu farkettim ve Recep Baltaş'ın çözümünü uygulayarak sürücüyü güvenli modda kaldırdım. Daha sonra bilgisayar HDMI ile açıldı fakat ekrana hala görüntü gelmedi. Ekran kartı sürücüsünü yükledim ama hala ekran gelmiyor lütfen yardım edin.

Sony Vaio kullanıyorum.
AMD Radeon HD 7500/7600M Serisi
Ekrana logo bile gelmiyor. HDMI ile normal mod ile mavi ekran veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü gelmeden sürücüyü nasıl yüklediniz ? Sorun AMD ekran kartından alakalı. Tüm sistem özelliklerinizi belirtin. Güvenli mod ile sistemi açabilirseniz tüm GPU sürücülerinizi DDU İle silip bilgisayarı normal mod ile açmayı deneyin.

Dediğim gibi HDMI ile televizyona bağlayınca görüntü geliyor, güvenli modda başlatıp sürücüyü sildim sonra normal modda açıldı fakat sürücüyü tekrar yüklediğimde ise tekrar mavi ekran verdi. Bütün bunları yaparken laptopun ekranında hiç görüntü belirmedi.

Bir de bu sürücü sorununu hallettik diyelim peki laptopun ekranına görüntü gelmiyor onu nasıl çözerim.

Aynı hatayla karşı karşıyayım. İlginç şekilde bazen olmuyor. Ayrıca HDMI'dan görüntü vermemeye başladı. VGA ile bağlayıp sonuçları yazar mısınız? Pardon dizüstü olduğunu daha yeni fark ettim.

VGA ile denemem mümkün değil şuan maalesef.

Ekran kartım yanmış olabilir mi ekrana hiç görüntü gelmiyor? Sürücüyü kurduğumda mavi ekran ile karşılaşıyorum. (Sürücüyü HDMI ile televizyona bağlayarak güvenli modda kaldırıp normal modda tekrar kurdum ve ekrana hiç görüntü gelmedi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…