Çözüldü WhatsApp Atılan videoların ilk 3 saniyesi takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mcqueen51

Picopat
Daha fazla  
Video galerideyken normal oynatılıyor sorun yok, WhatsApp'tan arkadaşlarıma atınca ilk 3 saniyesi donuyor arkada ses oynamaya devam ediyor ama ardından görüntü geliyor, Telegram'da falan hiç yaşamadım bu sorunu sadece WhatsApp'ta oluyor silip yükledim düzelmedi bunun bir çözümü var mı?

Çözüm
Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum, problemi çözebildiniz mi acaba? Twitter videolarında geçerli bir durum olması da ayrı can sıkıcı.

Dediğim gibi, sadece Twitter'dan indirdiğim videolarda oluyordu. Çözüm ise videoyu indirdikten sonra galeriye girip "Videoyu Düzenle" diyorum, sondan 0.5 saniyesini kesiyorum, galeri direkt videoyu 3 saniye kırpıyor ve normal haline dönüyor, sıkıntısız da yollanıyor WhatsApp'ta.
Dostum senin telefonun başka format atıyor bu WhatsApp ile aynı formatta değil demek. Kaydettiğin zaman aynı formata oluyor.

Şunu da de kamera ayarlar video seçeneklerinde HEVC diye seçenek var ise onu kapat yüksek verimlilik diye geçer bir de böyle dene.

Hocam sorunu buldum galiba bu sorun hep Twitter'dan indirdiğim videolarda oluyor deneme amaçlı tekrar video indirdim Twitter'dan video normalde 34 saniye ama benim galerime 37sn olarak iniyor WhatsApp'la karşıya atınca video tekrardan 34 saniye oluyor ve ilk 3 saniye donuyor, TikTok'tan indirip attığım videolarda bu soruna rastlamadım hiç sorun Twitter'da galiba.

Hocam sorunu buldum galiba bu sorun hep Twitter'dan indirdiğim videolarda oluyor deneme amaçlı tekrar video indirdim Twitter'dan video normalde 34 saniye ama benim galerime 37sn olarak iniyor WhatsApp'la karşıya atınca video tekrardan 34 saniye oluyor ve ilk 3 saniye donuyor, TikTok'tan indirip attığım videolarda bu soruna rastlamadım hiç sorun Twitter'da galiba.
Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum, problemi çözebildiniz mi acaba? Twitter videolarında geçerli bir durum olması da ayrı can sıkıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dediğim gibi, sadece Twitter'dan indirdiğim videolarda oluyordu. Çözüm ise videoyu indirdikten sonra galeriye girip "Videoyu Düzenle" diyorum, sondan 0.5 saniyesini kesiyorum, galeri direkt videoyu 3 saniye kırpıyor ve normal haline dönüyor, sıkıntısız da yollanıyor WhatsApp'ta.

Çözüm
Hocam Bende Windowsta çözdüm Microsoft Climpcahmp idi galiba oradan videoyu düzenleyince sorun gitti

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı