Custom ROM Atıldığında J7 Prime SM-G610F root kaldırılabilir mi?

213639

Kilopat
Merhaba. Elimde J7 Prime SM-G610F 2017 model bir telefon var. Telefon eski olduğu için uygulamalar çok kasıyor bu yüzden Custom ROM kurmak istiyorum. Bu konuyu araştırırken root olan telefonlarda mobil bankacılık uygulamasının çalışmadığını görmüştüm. Benim sorum ise telefona Custom ROM atıldığında root kaldırılabilir mi ve eğer kaldırılabilirse mobil bankacılık uygulaması çalışır mı? Deneyen ve bilgi sahibi olan birisi bilgilendirirse sevinirim.

Root attığınızda telefonu yavaşlatacak bir durum olmaz. Bankacılık içinde SafetyNet modülü kurarsanız sıkıntısız kullanabilirsiniz.

Merhaba. Elimde J7 Prime SM-G610F 2017 model bir telefon var. Telefon eski olduğu için uygulamalar çok kasıyor bu yüzden Custom ROM kurmak istiyorum. Bu konuyu araştırırken root olan telefonlarda mobil bankacılık uygulamasının çalışmadığını görmüştüm. Benim sorum ise telefona Custom ROM atıldığında root kaldırılabilir mi ve eğer kaldırılabilirse mobil bankacılık uygulaması çalışır mı? Deneyen ve bilgi sahibi olan birisi bilgilendirirse sevinirim.

Bankacılık uygulamaları çalışmıyor değil çalışıyor sadece her girişte uyarı veriyor cihazın rootlu olduğunu ve bunun bir güvenlik sorunu olduğunu hatırlatıyor.

Kingroot ile S3 Mini'ye root atmıştım sorun olmamıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı