Custom ROM atılırsa IMEI gider mi?

771 Can

Centipat
Daha fazla  
Soru basit, 4 yıl önce aldım, IMEI ile pek bilgim yok sadece kaçak olduğunu ve IMEI 1 IMEI 2 olduğunu biliyorum. Şu an telefonun mi kilidini ačmasını bekliyorum, açtıktan sonra TWRP kurup Custom ROM yükleyeceğim. Yükledikten sonra gider mi? Bir de Custom ROM önerisi olan yazabilir mi? Performans acisindan iyi olan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soru basit, 4 yıl önce aldım, IMEI ile pek bilgim yok sadece kaçak olduğunu ve IMEI 1 IMEI 2 olduğunu biliyorum. Şu an telefonun mi kilidini ačmasını bekliyorum, açtıktan sonra TWRP kurup Custom ROM yükleyeceğim. Yükledikten sonra gider mi? Bir de Custom ROM önerisi olan yazabilir mi? Performans acisindan iyi olan.
Gitmez.

Düzgün yapılırsa gitmiyor ama gitme ihtimali var.

Cihazdan cihaza, geliştiricisinden geliştiriciye değişiyor. Önerim balıklama dalmamanız. Önerim; tercih edeceğiniz ROM'un kullanıcılarının yaşadıkları sorunları okumanız, geliştiricisinin notlarına bakmanız, kurulum uyarılarını ve notlarına bakmanız şeklinde olacaktır.

Nadiren de olsa yaşanabiliyor, cihazı geliştiren, tasarlayan firma bazen saçma hatalar yapabiliyor, örn: GM5+.

Hocam isterseniz yardımcı olayım😊
TWRP'de Wipe menüsünde Metadata adında bir bölüm olacaktır onu silmeyin ve yedeğini alırsanız iyi olur 😉

Custom rom olarak PixelOS güzel olabilir performansı iyi ve cihaza bağlı android 15 ile geliyor. Daha performanslı bir rom bulunabilir ancak görünüş itibariyle avans verebilirsiniz.

Hocam isterseniz yardımcı olayım😊
TWRP'de wipe menüsünde metadata adında bir bölüm olacaktır onu silmeyin ve yedeğini alırsanız iyi olur 😉

Custom ROM olarak Pixel OS güzel olabilir performansı iyi ve cihaza bağlı Android 15 ile geliyor. Daha performanslı bir ROM bulunabilir ancak görünüş itibarıyla avans verebilirsiniz.

Yardım ettiğiniz için sağ olun yanlış yazmısım 1 saatliğine ban yedim şimdi ben mi kilit yeni açıyorum yani bekleme süresi var sanırsam ondan sonra TWRP yükleyeceğim nasıl yükleyebilirim?

Cihazdan cihaza, geliştiricisinden geliştiriciye değişiyor. Önerim balıklama dalmamanız. Önerim; tercih edeceğiniz ROM'un kullanıcılarının yaşadıkları sorunları okumanız, geliştiricisinin notlarına bakmanız, kurulum uyarılarını ve notlarına bakmanız şeklinde olacaktır.

Nadiren de olsa yaşanabiliyor, cihazı geliştiren, tasarlayan firma bazen saçma hatalar yapabiliyor, örneğin: GM5+.

Cihazım Redmi Note 9 önerdiğiniz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı