ATImpag.sys Mavi Ekran Sorunu

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 800 gün sonra bilgisayarımı kurdum ve mavi ekranla karşılaşıyorum çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• 20200526_214849.jpg
    20200526_214849.jpg
    718,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 20200526_213305.jpg
    20200526_213305.jpg
    845,9 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba,

Minidump dosyasını upload ederseniz, daha kesin bir çözüme ulaşabiliriz.

Harddisk ya da RAM problemi olabilir. İlk aklıma gelen Harddisk problemi olduğu, harddisk yerinden oynamış olabilir. İmkanınız var ise içini açın harddisk jakını çıkartıp tekrar takın.

Bilgisayarınız aslında çok iyi belirtmiş durumu :D

Okuduğuma göre bilgisayarınızın grafik sürücüsü sanırsam amd (ati) gpu yazılımsal olarak harddisk ile
bir denetleme sorunu yaşamış

Yazıldığı üzere güvenli modda açıp yazılımı kaldırısanız sorun düzelecktir diye düşünüyorum.

Eğer işe yararsa 800 günün ardından donanımı ve yazılmı güncelleyin.

Atimpag hatasını bende almıştım. Ekran kartından kaynaklanıyor, DDU ile silip güncel Driver kurulunca problem kalmamıştı bende. temiz kurulum da öneririm.

İlk başta win32k.sys hatasını verdi şimdi açılmıyor atikmpg.sys hatasını veriyor ekran kartı ATI Radeon HD 2400 Series.
1. Güvenli moda geçemiyorum klavye işlemiyor.
2. Donanımi sildiğimde oyunlarda daha kötü performans almaz mıyım (pes 2013, ets 2, roblox, minecraft)? Zaten yüksek performans isteyen oyunlar oynayamıyorum ama olsun.
Bilgisayar açılmıyor.
Bir de Driver'ını bulamıyorum ben de sadece 2400 series yazıyor Driver olarak Pro'nun ve XT'nin var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı