Atış için hangi bıçak türünü önerirsiniz ?

Technopatta muhabbet etmek icin konu var mi? Yoksa da insanlar buna ihtiyac duyabiliyor. Burada iki cümlenin lafini yapmayin. Konu muhabbete elverisli. Olabilecek birsey bu. Bende atis, okculuk merakliyim. Hatta Avrupa yakasinda oturdugum icin kulüplere bile gidemedim.

@Erkan Çevik Hocam burada öneri istiyorum isteyen insan önerisini yapar veya yorumunu belirtir ama bir saygı çerçevesi içinde insanların zevklerine gülmeden yapanlara saygımız sonsuz.

Arkadaşlar benim profil fotoğrafımda ki bıçak atış için sizce uygun mu ? Yakından daha iyi olur diye fotoğraf koyacağım.
wallhaven-8227.jpg

Son düzenleme:
@Erkan Çevik Hocam burada öneri istiyorum isteyen insan önerisini yapar veya yorumunu belirtir ama bir saygı çerçevesi içinde insanların zevklerine gülmeden yapanlara saygımız sonsuz.

Arkadaşlar benim profil fotoğrafımda ki bıçak atış için sizce uygun mu ? Yakından daha iyi olur diye fotoğraf koyacağım.
Eki Görüntüle 36139
Bu bıçağı tek atmalık için anca kullanırsın.:D Ama kulak burun tarzı tarzı organları çok rahat bir biçimde keser.:D:D:D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı