ATK A9 mouse oyunda takılıyor

Dostum Pulsar'da iyi bir marka zaten. Ben Çin malı ürünleri haliyle Wraith'in ürünlerini önermiyorum. Çoğu Çin malı ürün kronik, hele Wraith'in garanti koşulları, iade politikası rezalet.

Hocam Çin malı dediğiniz çoğu marka Logitech ve Razer'in ekipmanlarından kat kat üstün.

Kronik ürün suçu Wraith'in zaten değil markanın ürünü sorunluysa Wraith'in suçu ne siz gpx 1'in halini biliyor musunuz acaba hocam.

Hocam çoğu takımın ekipman sponsoru Logitech veyahut Razer bu nedenle adamlar bu markaları kullanmak zorunda kalıyolar paraya ihtiyacı oldukları için değil yani. adamlar ZORUNDALAR

Size de para vermiş olsalar gerek yoksa bir insan Logitech'i niye bu kadar yüceltsin
Ya dostum o kadar komik bir şekilde okuyorum ki yazdıklarını, "Zorundalar" diye büyük harflerle yazmış bir de hahahha. Bak dostum bu adamlar milisaniyelerle oyun oynuyorlar, adam sırf sponsor diye eline kötü mouse alacağını mı zannediyorsun sen? Tamam diyelim madem kötü mouse ile o kadar majör turnuvaya katılıyorlar, zorunda oldukları için, aldıkları başarıları neye bağlayacağız o zaman? Bu adamlar kötü mouse kulanıyorlarsa neden başarılı oluyorlar? Gir bak S1mple'ın kariyerine, yıllardır adam Logitech ürün kullanıyor, şuan oynadığı seviye tier1 seviyesi bile değil bu adam hala neden Logitech kulanıyor? Bu adamlara sadece Logitech' den mi teklif geliyor zannediyorsun sen? “Logitech’i profesyonel oyuncuların sadece sponsor olduğu için kullandığını söylemek çok yüzeysel bir yorum. Sponsorluğun etkisi elbette var ama profesyonel oyuncular para için performanslarını riske atmaz. Sonuçta adamların kariyeri, turnuva başarıları ve gelir kaynakları kullandıkları ekipmana bağlı. Kötü bir mouse ile aim tutmaz, sensör stabil olmaz, click latency yüksek olur ve oyuncu sahneye çıktığında bundan dolayı kaybetme riskini göze alamaz. Logitech’in bu kadar fazla tercih edilme sebebi sponsorluk değil; ürünlerinin performansının stabil, güvenilir ve alışması kolay olması. Sponsor olmayan bağımsız çok sayıda üst seviye oyuncunun da hâlâ Logitech kullanıyor olması zaten bunun en büyük kanıtı. Eğer başka bir marka daha iyi olsaydı kimse turnuvada sırf sponsor diye eline kötü bir ekipman alıp risk almazdı. Oyuncuyu sahnede kurtaran şey sponsorluk değil, mouse’un performansıdır.

Dostum Pulsar'da iyi bir marka zaten. Ben Çin malı ürünleri haliyle Wraith in ürünlerini önermiyorum. Çoğu Çin malı ürün kronik, hele Wraith in garanti koşulları, iade politikası rezalet.

Geçen klavye önerisi hakkında bir konuda Attack Shark önermiştiniz. Lafı dolandırmaya gerek yok, konunun çin malıyla ilgisi yok. Wraith sizin durumunuzda vaad ettiği gibi davranmasına rağmen tutumu beğenmediğiniz için her konuya aynı şeyi kopyala yapıştır atıyorsunuz. Bizim için sorun değil ama çoğu insan araştırmadan ilk atılan öneriyi almaya gidiyor. Aynı bütçede Leviathan geliyorken arkadaşa G502 aldırırsanız burada problem oluşur işte.

Hocam Çin malı dediğiniz çoğu marka Logitech ve Razer'in ekipmanlarından kat kat üstün.

Kronik ürün suçu Wraith'in zaten değil markanın ürünü sorunluysa Wraith'in suçu ne siz gpx 1'in halini biliyor musunuz acaba hocam.
Kronik ürünleri hala satmaya devam etmesi, üreticiye bunu bildirmemesi.
Kanuna aykırı iade politikaları: sadece "kullanılmamış ve açılmamış" ürünleri iade alması.
Alıcılarına ulaşabilecekleri bir telefon numarasını bile çok görmeleri.
Eskiden ulaşabilinin Whattsapp numaralarını çok şikayetten dolayı kapatmaları.
Sitelerinde "laf" olsun diye oluşturdukları canlı destek sistemi (sürekli maile yönlendiriyorlar.)
Alıcının tek çaresi olan "Mail" ite iletişim kısmında da otomatik cevaplarla alıcıyı oyalamaları.
Ben 20 gün yalvardım mailde işlerim var bana tarih verin süre verin diye, bana art arda 10 kez aynı mesaj ile cevap verdiler.

Kanuna aykırı iade politikaları: Sadece "kullanılmamış ve açılmamış" ürünleri iade alması.
Eskiden ulaşabilinin WhatsApp numaralarını çok şikayetten dolayı kapatmaları.
Sitelerinde "laf" olsun diye oluşturdukları canlı destek sistemi (sürekli maile yönlendiriyorlar.)
Alıcının tek çaresi olan "mail" ite iletişim kısmında da otomatik cevaplarla alıcıyı oyalamaları.
Ben 20 gün yalvardım mailde işlerim var bana tarih verin süre verin diye, bana art arda 10 kez aynı mesaj ile cevap verdiler.

Hocam bir marka 10 bin ürün üretiyorsa bunların 500ü şans eseri kronikse Wraith nereden bilecek o 500'ün hangi ürün olduğunu adamlar yollamadan açıp denesinler mi siz ne olsun istiyosunuz.

Bunu markanın fark edip üründeki kronik parçanın diğer sürümünde değiştirmesi lazım Wraith'in burada bir görevi yok.

Siz ülkeye bir malı satmak için ithal ettiğinizde mal sorunluysa üretici mi suçlu aracı mı?

Hocam bir marka 10 bin ürün üretiyorsa bunların 500ü şans eseri kronikse Wraith nereden bilecek o 500'ün hangi ürün olduğunu adamlar yollamadan açıp denesinler mi siz ne olsun istiyosunuz.

Bunu markanın fark edip üründeki kronik parçanın diğer sürümünde değiştirmesi lazım Wraith'in burada bir görevi yok.
Gir bak dostum. Milyonlar satan Logitech'den veya herhangi bir popüler mouseden mi daha çok şikayet var yoksa yüzbinler satan sizin Wraith ürünlerinden mi var. Bunların yüzdelerine bir bak sen.

Siz ülkeye bir malı satmak için ithal ettiğinizde mal sorunluysa üretici mi suçlu aracı mı?
Bir ürünü Türkiye’ye ithal edip satan taraf, yani aracı/distribütör firma, o ürünün tüm sorumluluğunu almış sayılır. Tüketici açısından muhatap üretici değil, ürünü içeri sokup satan firmadır. Çünkü Türkiye’de ithalatçı firma “üretici gibi sorumlu” kabul edilir. Ürün sorunluysa kullanıcı gidip üreticiyle uğraşmaz; sorumluluk direkt olarak distribütör ve satıcıdadır. Üreticiyle yaşanacak sorunları da zaten onlar kendi arasında çözer. Bu yüzden burada asıl suçlu üretici değil, ürünü ithal edip kullanıcıya satan aracı firmadır.

Kanuna aykırı iade politikaları: Sadece "kullanılmamış ve açılmamış" ürünleri iade alması.
Eskiden ulaşabilinin WhatsApp numaralarını çok şikayetten dolayı kapatmaları.
Alıcının tek çaresi olan "mail" ite iletişim kısmında da otomatik cevaplarla alıcıyı oyalamaları.

Hangi ürünler kronik? Vatan, MediaMarkt, İtopya hala 3-4 bin liraya beş para etmeyen SteelSeries ürünleri satıyor. Hepsi kronik sorunlu. Aynı tutumu onlara da gösteriyor musunuz? Yoksa dediğim gibi durum Wraith özelinde mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı