ATK A9 Ultra alınır mı?

Hocam Scyrox V6 ve A9 Ultra arasında kaldım. Hangisi alınır? Özellikle A9 ultraya çok sıcak bakıyorum ama bağlantı sorunu yaşar mııym diye düşünüyorum? Kullandığınız için size sormak istedim. @GRKM DUMAN

Scyrox V6 al, aradaki fiyat farkına değmez. Ve Scyrox daha çok bildiğimiz bir mouse.

Hocam Scyrox V6 ve A9 Ultra arasında kaldım. Hangisi alınır? Özellikle A9 ultraya çok sıcak bakıyorum ama bağlantı sorunu yaşar mııym diye düşünüyorum? Kullandığınız için size sormak istedim. @GRKM DUMAN

İlk günden beri herhangi bir bağlantı problemi yaşamadım ki Nordic MCU zaten. Nearlink versiyonu blle sorunsuz çalışıyor.

Hocam elim 17.5 X 8.5

Eline Scyrox V6'da uyar ATK A9 Ultra'da ikisi de Solid fareler. Batarya ömrü + Kutu içeriği ve stok skatez olarak A9 Ultra daha iyi bunlar dışında ağırlık ve shape harici aralarında bir fark yok.

Bir de mesela Build kalitesine çok takıntılıysan A9 Ultra elde daha iyi hissettiriyor. Scyrox da Solid esneme falan yapmıyor ama eline alınca malzeme olarak A9 Ultra bir plastiği daha kalın sert hissettiriyor.

Daha güven veriyor diyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı