ATK A9 Ultra alınır mı?

A9 Ultra almayı düşünen varsa kesinlikle alabilir , başlığı açtığımda biraz şüpheliydim fakat şu ana kadar gayet memnunum skatezler güzel ,batarya yeterli ,bağlantı sorunu hiç yaşamadım.

A9 Ultra almayı düşünen varsa kesinlikle alabilir, başlığı açtığımda biraz şüpheliydim fakat şu ana kadar gayet memnunum skatezler güzel, batarya yeterli, bağlantı sorunu hiç yaşamadım.

Hocam siz beyaz olanı mı aldınız ben mecburi siyah almak zorunda kaldım.

Hocam fareyi hâlâ kullanıyor musunuz? Scyrox V6 ve ATK A9 Ultra arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? ATK A9 Ultra'nın bir sıkıntısı var mıdır?

Hocam sadece klik yükseklikleri biraz farklı geldi onun dışında daha sorun görmedim. Memnunum eğer bütçe çıkarsa A9 Ultra alın derim çünkü mouse 4 gündür kullanıyorum ve sadece yüzde 40 şarjı azaldı. Scyrox V6 250mAh olduğu için böyle bir performans veremez.

Hocam sadece klik yükseklikleri biraz farklı geldi onun dışında daha sorun görmedim. Memnunum eğer bütçe çıkarsa A9 Ultra alın derim çünkü mouse 4 gündür kullanıyorum ve sadece yüzde 40 şarjı azaldı. Scyrox V6 250mAh olduğu için böyle bir performans veremez.
ATK A9 Ultra'yı kaç hzde kullanıyorsunuz hocam? Bir de günlük kullanım süreniz nedir acaba? Skates performansı falan iyi mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı