ATK A9 vs ATK X1SE

Ona alışabilirim, onun dışında bir sorunu var mı? Ben yok diye gördüm. Kutu içeriği olsun özellikleri olsun fiyatına göre çok çok iyi. Shape halledilir o yüzden.

Malzeme kalitesi kötü bence. Click'leri tok değil. ben beğenmedim. shape olarak da alışabileceğini düşünmüyorum.

Malzeme kalitesi kötü Click'leri tok değil ben beğenmedim shape olarak da alışabileceğini düşünmüyorum açıkçası.

Şu an kullandığımın malzemesi de kötü. Zaten bu bütçede malzemesi iyi olan yok. Click'ler ile de bir sorunum yok. Malzeme ile ilgilenmiyorum çok. Ve fazla bütçem olsa g wolves fenrir falan alırım. Değişiklik seviyorum. O yüzden alışırım dedim.

Mouse geldi, kutu içeriği cidden felaket iyi. Bu fiyatta bu kutu içeriği inanılmaz. Açıklamada Kailh yazıyor. Fakat bana Huano blue shell pink dot modeli geldi. Farenin ön ve arka kısmı değiştirilebilir. Satıcı ekstra mavi kapaklar yollamış. Cidden çok hoş olay. Çok küçük de değil gayet okey gibi geldi ilk izlenim.

Dosya Ekleri

• IMG_3886.jpeg
    IMG_3886.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_3887.jpeg
    IMG_3887.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_3888.jpeg
    IMG_3888.jpeg
    271,6 KB · Görüntüleme: 16
Mouse geldi, kutu içeriği cidden felaket iyi. Bu fiyatta bu kutu içeriği inanılmaz. Açıklamada Kailh yazıyor. Fakat bana Huano blue Shell pink dot modeli geldi. Farenin ön ve arka kısmı değiştirilebilir. Satıcı ekstra mavi kapaklar yollamış. Cidden çok hoş olay. Çok küçük de değil gayet okey gibi geldi ilk izlenim.

İçinden grip tape ve yedek skatez de çıktı mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı