Hocalarım selamlar, Wraith markasından ATK A9 siparişi vermiştim fakat lojistik sıkıntılardan genel olarak kargo tarihi ertelendi. Ben de ATK A9'dan devam mı etsem yoksa VXE R1 SE+a mı değiştirsem karar veremedim. Sizin düşünceleriniz neler?
Hocam 5.5 aydır VXE R1 SE Plus kullanıyorum aklına takılan soru varsa cevaplayabilirim.
Merhaba. İlk defa kablosuz fare alma niyetine girdim. Halihazırda Razer Basilisk V2 (kablolu) kullanıyorum ama bu fare bana büyük.
Elimin uzunluğu: 16-17cm
Elimin genişliği: 6-7 cm.
Bilgisayar hep açık desem yalan olmaz. Günde 12 saatten fazla çalışıyor. Elbette sürekli oyun oynamıyorum ama fareyi hep elimin altında istiyorum.
Oyun olarak Dota 2, anno gibi strateji oyunları ve Call of Duty falan oynuyorum.
Şimdi sorularım şunlar:
1) cihazı kablolu kullanabiliyor muyuz? Yoksa illa şarj etmesini mi bekleyeceğiz?
2) hafiften bilek ağrısı olan biriyim. Razer Fare'den sonra bu hale geldim. Daha küçük fare beni mutlu eder mi sizce?
Teşekkürler.
Hocam 5.5 aydır VXE R1 SE Plus kullanıyorum aklına takılan soru varsa cevaplayabilirim.
ATK A9 mu alayım yoksa VXE R1 SE+ mı 1400TL bütçem var.
ATK A9 mu alayım hocam yoksa R1 SE+ mı?
Yaklaşık 5.5 aydır R1 SE+ kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşatmadı diğer modeli kullanmadım yorum yapamam ama ikisi arasında kalsam yine R1 SE+ alırdım asla pişman etmedi beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.