ATK A9 vs VXE R1 SE+

VXE R1 SE+ aldım. 3 gündür kullanıyorum net yorum yapamam.
Ama şuana kadar kullandığım mouselar içinde en hafif ve hissiyatı en kaliteli olanı bu.
Hala şarjı %100 gösteriyor eğer yazılım hatası yoksa.

Hocalarım selamlar, Wraith markasından ATK A9 siparişi vermiştim fakat lojistik sıkıntılardan genel olarak kargo tarihi ertelendi. Ben de ATK A9'dan devam mı etsem yoksa VXE R1 SE+a mı değiştirsem karar veremedim. Sizin düşünceleriniz neler?

Hocam 5.5 aydır VXE R1 SE Plus kullanıyorum aklına takılan soru varsa cevaplayabilirim.

Hocam 5.5 aydır VXE R1 SE Plus kullanıyorum aklına takılan soru varsa cevaplayabilirim.

Merhaba. İlk defa kablosuz fare alma niyetine girdim. Halihazırda Razer Basiliks V2 (Kablolu) kullanıyorum ama bu fare bana büyük.

Elimin uzunluğu : 16-17cm
Elimin genişliği : 6-7 cm

Bilgisayar hep açık desem yalan olmaz. Günde 12 saatten fazla çalışıyor. Elbette sürekli oyun oynamıyorum ama fareyi hep elimin altında istiyorum.

Oyun olarak Dota 2, Anno gibi strateji oyunları ve Call of Duty falan oynuyorum.

Şimdi sorularım şunlar:

1) Cihazı KABLOLU kullanabiliyor muyuz? Yoksa illa şarj etmesini mi bekleyeceğiz?
2) Hafiften bilek ağrısı olan biriyim. Razer fare'den sonra bu hale geldim. Daha küçük fare beni mutlu eder mi sizce?

Teşekkürler.

Merhaba. İlk defa kablosuz fare alma niyetine girdim. Halihazırda Razer Basilisk V2 (kablolu) kullanıyorum ama bu fare bana büyük.

Elimin uzunluğu: 16-17cm
Elimin genişliği: 6-7 cm.

Bilgisayar hep açık desem yalan olmaz. Günde 12 saatten fazla çalışıyor. Elbette sürekli oyun oynamıyorum ama fareyi hep elimin altında istiyorum.

Oyun olarak Dota 2, anno gibi strateji oyunları ve Call of Duty falan oynuyorum.

Şimdi sorularım şunlar:

1) cihazı kablolu kullanabiliyor muyuz? Yoksa illa şarj etmesini mi bekleyeceğiz?
2) hafiften bilek ağrısı olan biriyim. Razer Fare'den sonra bu hale geldim. Daha küçük fare beni mutlu eder mi sizce?

Teşekkürler.

1-) evet kablolu kullanabiliyorsun kutu içinden çıkan 2 metre örgülü Type-C kablo ile.
2-) bende Razer deathradder Essential vardı ondan buna geçtim elim daha rahat sana da aynı şekilde konforu sağlar diye düşünüyorum.

Bu arada şarj olayını ekleyeyim günde 5-6 saat oyun oynuyorum 1-1.5 hafta sarjı gidiyor fullenmesi de yaklaşık 25-30 dakikada tam doluyor. Bende Valorant CS:GO oynuyorum gecikme konusunda hiç problem yaşamadım.

Fareyi açık bırakıp gittiğinde örneğin markete gittin bilgisayar açık fare 20 saniye dokunmazsan (bunun süresini uygulamadan değiştirebiliyorsun) kendini güç tasarrufuna alıyor pil harcamıyor geri geldiğinde tekrar fareye dokunduğunda çalışmaya başlıyor.

@TheRio016 hocam zaten anlatılacak her şeyi anlatmış. Bilek ağrısı içinse bence sorun mousedan değil de koltukla sandalye arası yükseklik/açı farkından olduğunu düşünüyorum, bilek desteği sağlayan bir ped kullanabilirsin devam ederse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı