ATK Battle Axe Pro alınır mı?

Ana De Armas

Centipat
Daha fazla  
ATK'nın Battle Axe siyah Pro modelini aşırı beğendim. Lakin o fiyatı hak ediyor mu, kroniği var mı, rakipleri ile arasında çok kalite farkı var mı bilmiyorum hocam. GameSir Nova 2 gördüm. Bu bütçede o daha kaliteli diye biliyorum. Lakin arada öyle çok fark yok ise ATK'yı almak istiyorum. Beni biraz aydınlatır mısınız?
@Lukatmi @Snedy @kxy @roxy1881

Hocam almayı düşünüyorum siyah olanı inanılmaz sexy duruyor lakin bu fiyatlarda başka gamepladlar gördüm ve daha kaliteliler. İşin teknik kısmı beni aştığı için bir sorayım dedim. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba?

Aktif olarak kullanıyorum savaş makinesi gibi. Öneririm sorun varsa sor Ana de Armas'ım.

Hocam almayı düşünüyorum siyah olanı inanılmaz sexy duruyor lakin bu fiyatlarda başka gamepladlar gördüm ve daha kaliteliler. İşin teknik kısmı beni aştığı için bir sorayım dedim. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba?
1 aydır kullanıyorum hocam. Herhangi bir eksikliğini görmedim.

ATK'nın Battle Axe siyah Pro modelini aşırı beğendim. Lakin o fiyatı hak ediyor mu, kroniği var mı, rakipleri ile arasında çok kalite farkı var mı bilmiyorum hocam. GameSir Nova 2 gördüm. Bu bütçede o daha kaliteli diye biliyorum. Lakin arada öyle çok fark yok ise ATK'yı almak istiyorum. Beni biraz aydınlatır mısınız?

Battle Axe Pro'ya bütçe varsa GameSir Supernova daha mantıklı olur. Stick kalitesi daha iyi.

Battle Axe Pro'ya bütçe varsa GameSir supernova daha mantıklı olur. Stick kalitesi daha iyi.

Hocam kalite olarak ne kadar fark eder ATK'nın tasarımı beni çok cezbetti.

ATK Battle Axe Pro sürümü alınır. Onun dışında eğer az daha bütçe çıkıyorsa Cyclone 2 tercih edebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı