Merhaba arkadaşlar,
ATK blazing sky F1 Pro Max modelini almayı düşünüyorum. Bataryası ve fiyatı nedeniyle bana daha uygun geldi. Ultimate model daha hafif ve daha iyi bir sensöre sahip olsa da, batarya benim için önemli bir faktör oldu.
F1 Pro Max 50 gram, Ultimate ise 38 gram; yani Ultimate 12 gram daha hafif. Paw 3950 ve paw 3950 Ultra sensörler arasında gördüğüm farklılıklar: DPI ve lod ayarları daha detaylı bir şekilde özelleştirilebiliyor. Ben genelde 1 mm, 800 DPI kullanıyorum, bu nedenle F1 Pro Max, bu ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. 8 KHz polling rate özelliğine sahip, fakat çoğunluk 1 KHz kullanıyor. Ben de 8 KHz'i aktif olarak kullanmam diye düşünüyorum.
Şu anda kullandığım mouse, kablolu 88 gram ağırlığında. Kablonun ağırlığından kurtulmak istiyorum. Claw tutuşa sahibim ve elim 19 cm büyüklüğünde; bu yüzden F1 modelinin kullanımıma uygun olduğunu düşünüyorum.
Ay başı gibi yeni mouse almayı planlıyorum. Bu zamana kadar kararımı netleştirmek için bu konuyu açtım. ATK blazing sky F1 Pro Max modelini alınır mı? Yoksa başka önerileriniz var mı? 8 KHz polling rate değerine sahip olmasına gerek yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler!