ATK Blazing Sky F1 Ultimate alınır mı?

Kisaca boyut vesaire önemli degilde elbette Wlmouse tercihim olurdu kalitesinden ötürü. Öbürleri gibi llastik degil sonucta Magnezyum bir mouse. Ayrıca 8KHz bence kullanmayin, günde mouse sarj etmeye degmez çünkü farkları da yok ha 1KHz kullanmissin, ha 8KHz kullanmissin şarj omrunden baska bir ise yaramiyor.

Kisaca boyut vesaire önemli degilde elbette WLmouse tercihim olurdu kalitesinden ötürü. Öbürleri gibi llastik degil sonucta Magnezyum bir mouse. Ayrıca 8KHz bence kullanmayin, günde mouse şarj etmeye degmez çünkü farkları da yok ha 1KHz kullanmissin, ha 8KHz kullanmissin şarj omrunden baska bir ise yaramiyor.

Hocam bu arada fiyatlarına hiç değinmedik. ATK 3 bin wl Max 5800 civarı. Sizce değer mi gerçekten? Magnezyum olması güzel bir şey fakat fareyle yatıp kalkmayacağım sonuçta.

Bende F1 Pro var ve günde ortalama 5-6 saat kullanıyorum haftada 1 kez şarj etmem yeterli oluyor kullanım olarak genelde 2 k da kullanıyorum sorun varsa alabilirim.

Hocam sipariş ettim de şu an bayağı tereddütteyim bağlantı kopma sorunu falan varmış iptal etmeli miyim? Mouse ihtiyacım var bu sorunlar herkestemi oluyor denkmi geliyor?

Hocam sipariş ettim de şu an bayağı tereddütteyim bağlantı kopma sorunu falan varmış iptal etmeli miyim? Mouse ihtiyacım var bu sorunlar herkestemi oluyor denkmi geliyor?

Ben yaşamadım herhangi bir sorun ama sende çıkabilir takılma sorunu güncelleme ile düzeltilmiş sanırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı