ATK Blazing Sky F1 Ultimate alınır mı?

Simdi konuyu okudugum kadariyla alabileceginiz en iyi sensörlü mouse ve en elinize oturacak mouseu arıyorsunuz, simdik sensörü kötü diye Sora V2den vazgecmelik tamamen sacmalik ki aradaki farki 3370 daha olsa anlamayacaksin. Sadece teknoloji yenilendiginden sensorler de yenileniyor. Yeni ureticiler de koyabildikleri iyi en sensörü koyuyorlar. Simdi Sora V2 stogundan oturu, F1 Pro Max/Ultimate önerebilirim. Büyük bir mouse kullanmadim, alisabilir miyim korkusu da var üzerinde birazcık. Simdi F1 Pro Max/Ultimatenin birazcık humpi yuksek oldugundan rahat edersin ancak, hemen adapte olabilir misin düşündürdü. Onun disinda WLMouse Fab Edition bakilabilir, ya Fab Edition ya da Nacho modelini oneririm. İkisi de zaten boyut olarak aynilar tutusun icinde gayet yeterli ve guzeller.
Hocam F1 pro aldım kullandım 2 hafta falan sallayınca içinden bir ses geliyor fakat mousenin ortasını hafif bastırınca ses gidiyor bir sıkıntı mıdır endişelenmem gerek mi? Her konuda sizi görüyorum nerdeyse bir bilginiz vardır umarım.
@599108

Herhangi bir video kaydı atma sansiniz var mı? Orta yer dediginiz scroll mu? Eger scroll ise, sesin oradan gelip gelmedigini kontrol edin. Eger scroll degil govdeden bahsediyorsaniz, mouse hafif esnemis olabilir. Rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edin.

Herhangi bir video kaydı atma sansiniz var mı? Orta yer dediginiz scroll mu? Eger scroll ise, sesin oradan gelip gelmedigini kontrol edin. Eger scroll degil govdeden bahsediyorsaniz, mouse hafif esnemis olabilir. Rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edin.
Hocam dediğiniz gibi gövde kısmı scrollu bastırıp sallayınca da ses geliyor çünkü gövde kısmını hafif bastırınca ses gelmiyor müsait olduğumda video kaydı atarım.

Kullanışı engelleyen bir durum değil hocam gereksiz bir olay

Kullanışı engelleyen bir durum değil hocam gereksiz bir ola
Yani mousenin click kısmının en başında böyle gövde kısmı olan bir yere bastırınca ses gidiyo performansta sıkıntısı yoksa beni rahatsız etmez zaten bunun için iade başvurusunda bulunmayım o zaman değil mi

Bence ugrasmayin, iade olmasi açıkçası zor cok cok rahatsız edici bir durum değil ise. Kullanmaya devam edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı